Ysiviitosten superviikonlopun FUTSAL-päätös

Sunnuntaina 8.3. kokoonnuttiin futsalin merkeissä kohtaamaan JJK Susia ja JIlves Blackia Lehtisaaren kentälle. Superviikonlopuksi tämän teki se, että sunnuntaita edelsi lauantain ulkokenttäavaus Tikkaa vastaan (ks. oma juttu siitä), mitä suurin osa pojista oli pohjustanut aamun kahden tunnin tehotreeneillä! Eli ei ihme, jos sunnuntai-iltana hieman polvipatit kivistivät…

Joukkueemme tasosta varmaan kertoo se, että vaikka sitä parasta ei ehkä tänään löytynyt kaikilta osin, niin silti saaliina oli kaksi selkeälukemaista voittoa. Susia vastaan ensimmäinen maali syntyi Eetun viimeistelemänä alkumetreillä ja JJK sen pian tasoitti. JJK:n taitavat pojat ehkä hieman sortuivat näppäryyteen ja meidän poikien taidoille tuli hyvää käyttöä. Maaleja ropisi vastustajan verkkoon Oskarin, Riston ja Jompan anturoista niin, että ensimmäinen puoliaika päättyi 1-4 FCV:n eduksi. Toisella puolikkaalla Susi tuli lähelle nuuhkimaan, Tino ja Jomppa kuittasivat kuitenkin vielä maalit ja loppulukemiksi saatiin 3-6 voitoksemme.

Toinen ottelu Jämsänkosken poikia vastaan säilyi pitkään maalittomana. Molemmissa otteluissa Ronnie torjui varmasti ja puolustus jaksoi hyvällä energialla ottaa kiinni vastapuolen hyökkäyksiä. Joona ja Jomppa laukoivat lukemiin 2-0, naapuri vähän tasoitti, lukemat 2-1. Toinen puoliaika oli maaleissa ensimmäisen toisto, joten päädyttiin tulokseen 4-2, maalintekijöinä Joona ja Tino.

Tässä vaiheessa tärkein saavutettiin: Paikka FINAL FOUR lopputurnaukseen Jämsänkoskelle kahden viikon päähän! Sarjasijoitus ennen sitä on kolmas.