Wappuaaton huumaa

Vappuaaton iltana pelattiin Jyskässä ensimmäinen P95 piirisarjan peli. Vastustajana oli jo aikaisemmistakin peleistä tuttu JyPK-94 tyttöjoukkue.

Peli oli kovasti tasaista, mutta onneksi FCV:n pojat saivat tehtyä kaksi ensimmäistä maalia ensimmäisessä erässä. Tällä kertaa maalitekijöinä olivat Konsta ja Juho. Tytöt saivat tasoitettua peliä ensimmäisen erän lopulla numeroihin 2-1.

Toisessa erässä peli oli paljolti tyttöjen painostusta, mutta FCV:n pojat saivat hienosti estettyä laukaukset maalia kohti vaikka pallo paljon pyörikin kuudentoista rajalla. Aivan erän lopulla Miiro sai lähitilanteesta tuikattua vielä pallon maaliin, mutta valitettavasti tilannetta edelti paitsio. Näin ensimmäisessä P95 piirisarjan pelissä pojat korjasivat pisteet kotiin maalein 2-1.