Voitto JJK:n Akatemiasta

Edustusjoukkue jatkoi voittokulkuaan(raportti)

16.3. FCV-JJK Akatemia 1-0 (1-0)

FCV:n talven treenimatsit saivat jatkoa Vehkalammen kentällä, kun vastaan asettui taitavia nuorukaisia JJK:n Akatemiasta. Tasainen, 2 x 30 minuutin peli päättyi lopulta vaajakoskelaisten 1-0 – voittoon.

FCV aloitti kamppailun pirteästi, ja loi vaarallisimmat maalipaikat pelin alussa. Vasemmalta laidalta onneaan pääsivät kokeilemaan puolittaisista läpiajoista Villet Antila ja Pekkanen. Edellisen laukaus meni sivuverkkoon, jälkimmäisen torjui maalivahti. Pari laukaisupaikkaa aukeni myös Antti Erolalle, mutta hän päätti säästää maalit (tai maalin) kesää varten.

Noin vartin pelin jälkeen FCV sai rajaheiton hyökkäysalueelta lähellä päätyrajaa. Sitä seurannut tilanne koostui Tomi Karlstedtin keskityksestä, epämääräisestä flipperipalloilusta, Ville Santalan saksipotkusta, saksipotkua sadatelleista vastustajista, yleisestä hämmingistä ja kohelluksesta. Lopulta vaajakoskelaisten Jaakko Sipinen otti ohjat käteensä ja runnoi pallon ruuhkasta väkisin maaliin.

Toisella jaksolla pelin painopiste siirtyi hienokseltaan Akatemialle, ja FCV:n maalitilanteet jäivät vähiin. Muutamalla nopealla hyökkäyksellä Akatemia sai hyviäkin paikkoja, mutta maalivahti Jarkko Suonpään kunnioitusta herättävä olemus pakotti nuorukaiset ohilaukauksiin.

FCV:n puolustus pelasi Kerkko Huhtasen ja Sauli Lankisen johdolla pirteästi. Samoin vasen pakki Antila oli hyvä osallistuen totutun aktiivisesti myös hyökkäyspeliin.