Viimeinen kotiottelu

FCV – Norrvalla FF lauantaina klo 15.00


Tulevana lauantaina aina yhtä aurinkoiselle Vaajakosken keskuskentälle saapuu sarjan hännille itsensä tukevasti ankkuroinut vöyriläinen fuusioseura Norrvalla FF.  Panoksia tässäkään kamppailussa ei sijoitusten kannalta juurikaan ole, sillä viidentenä oleva VIFK on vaajakoskelaisten tavoittamattomissa, eikä Norrvallan ensi kauden sarjataso ole enää arvoitus. JBK ja GBK tosin hengittävät FCV:n niskaan sellaiselta etäisyydeltä, että voitto tästä kamppailusta olisi vähintäänkin suotavaa.
Vaikka lauantaiksi Vaajakoskelle onkin ehkä luvattu ujoa sadetta, ei kuitenkaan kannata jäädä kotiin! Toimitus arvelee lauantaina sateen lisäksi ropisevan myös runsaasti maaleja, sillä Tomi Karlstedt tavoittelee edelleen maalipörssin voittoa. Viime kierroksella kyseistä tilastoa hallitseva YPAn Dragan Pejic jäi maaleitta Tompan iskiessä jälleen kerran, joten tällä hetkellä eroa piikkipaikkaan on ainoastaan kolme kassia. Maali-iloittelua enteilee myös FCV:n Vöyri-Maksamaalta heinäkuussa noutama reilu 0-8 -vierasvoitto.

Keskisen kausi ohi

Punapaitojen laitapuolustajana läpi kauden urakoinut nuori Jere Keskinen joutuu jättämään myös kauden kaksi viimeistä ottelua väliin nilkkaan tulleen repeämän vuoksi. Muita varmoja poissaoloja pitkäaikaispotilaiden lisäksi ei ole, mutta keskikenttämies Kimmo Huismanin edellisessä ottelussa saama puujalka saattaa estää pelaamisen. Kalle Kautto puolestaan on käynyt kuvauksissa rintaan tulleen iskun johdosta, mutta kykenee näillä näkymin pelaamaan lauantaina.

Maalipörssi

Kolme parasta:Tompalta odotetaan taas tehoja

Pejic Dragan FC YPA 21
Karlstedt Tomi FCV 18
Mahlakaarto Janne FC OPA 17