Vaajakoski murskasi Norrvallan

0-8(0-2) FC Vaajakosken länsirannikon kiertue suuntasi tällä kertaa Vöyriin ja paikallisen Norrvalla FF:n vieraaksi. Ennen ottelua painotettiin kurinalaisuutta ja oikeaa asennetta. Kotijoukkueen odotettiin tulevan peliin kovalla asenteella, sillä he tarvitsivat kovasti pisteitä. Toisin kuitenkin kävi ja vieraat veivät pisteet lopulta murskaluvuin 0-8.

Ottelu käynnistyi vauhdikkaasti ja vieraat saivat nopeasti pelin hallintaansa. 9min. kohdalla Kimmo Huismanin pystysyötön Norrvalla maalivahti katkaisi haparoiden ja paikalle eksynyt Tomi Karlstedt sai siirtää pallon tyhjään maaliin. Maalin jälkeen ottelu tasoittui, mutta kunnollisille maalipaikoille ei kumpikaan päässyt, kunnes hieman ennen taukoa Matti Salkojärvi näytti jälleen komeaa pelinavaus taitoaan. Torjunnan jälkeen pallo nopeasti lähes vastustajan rangaistusalueelle ja Tomppa perään 0-2.

Toinen puolisko käynnistyi ensimmäistäkin rivakammin ja vaihdosta kentälle tulleen Juha-Matti Häkkisen keskitys löysi takatolpalla väijyneen Huismanin, eikä hän erehtynyt 0-3. Tästä ei kotijoukkue toipunut ja kentällä oli vain yksi joukkue. Vaajakoskelais hyökkäykset vyöryivät kohti Norrvalla maalia ja Miika Kastarinen pääsi nostamaan pallon yli maalivahdin. Näin Miika avasi maalitilinsä Vaajakoskelaisten peliasussa. Seuraavaksi onnistui Eemeli vähäsöyrinki jonka laukaus upposi alakulmaan. Eemeli tarjoili myös seuraavan maalin, jonka Arash Muridiyazd laukoi maalin edestä. Tomppa pääsi kruunaamaan iltansa, kun hänet kaadettiin rangaistusalueella. Pallo varmasti maaliin ja hattutemppu oli valmis. Pelin loppuhetkillä Mikko Kytölä puski vielä loppuluvut 0-8. Tämän jälkeen Vaajakoskelaiset pakkasivat bussinsa nopeasti ja suuntasivat kohti kotia, sillä Vesa-Matti Alhoselle oli tulossa perheenlisäystä. FC Vaajakoski onnittelee Alhosen perhettä.

Pöytäkirja