Vaajakoski Komeettoja vahvempi

Keskiviikkona FC Vaajakoski kohtasi Kolmoseen valmistautuvan Jyväskylän Komeetat aurinkoisessa Viitaniemen montussa. Vaajakoski oli vahvempi maalein 2-0, kun ensimmäisellä puoliajalla osui Masa Malen kulmapotkusta ja toisella jaksolla Matias Sarlin niittasi pallon alakulmaan.

Komeettojen nuori joukkue piti ajoittain palloa mallikkaasti ja murtautui myös maalintekopaikoille pariin otteeseen. FCV:n maalilla puoliajan mieheen pelanneet Ville Viljala ja Pyry Friman pitivät kuitenkin verkkonsa koskemattomana.

FC Vaajakoski vaihtoi lähes koko kentällisen pelaajia toiselle puoliajalle.

”Pelissä näkyi ottelutuntuman ja joukkueharjoittelun vähäisyys. Nolla pidettiin, mikä olikin ennen peliä asetettu tavoite. Lisäksi ajoittain näkyi myös joitain pelillisiä asioita, joita haluan pelissämme näkyvän. Otetaan hyvät asiat tästä mukaan ja sunnuntaina onkin jo uusi yritys.” – Päävalmentaja Sami Okkonen

Viimeinen harjoitusottelu ennen sarjan alkua pelataan tulevana sunnuntaina 7.6. Mikkelissä Pallo-Kissoja vastaan.

Sarja-avaus kotikentällä la 13.6. Rovaniemi Football Academya vastaan!