Vaajakoski eteni finaaliin

Kamppailu piirinmestaruudesta käynnistyi Vehkalammella, kun välierässä kohtasivat FC Blackbird ja FC Vaajakoski. Ottelun taso ei noussut korkealle. Hidas tempo ja lukuisat virheet sävyttivät ottelua, mutta mukana oli myöskin hienoja suorituksia. Vaajakoski käänsi pelin itselleen lopulta selvin numeroin 0-3.

Avausjakso käynnistyi rauhallisesti. Vaajakoskelaiset hallitsivat pelin alkuminuutteja, mutta hiljalleen tilanne tasoittui. Ajoittain Blackbird kontrolloi palloa, mutta maalipaikoille he eivät päässeet. Puolen tunnin pelin jälkeen FCV iski: Niko Leppäsen syöttö tavoitti Tomi Karlstedtin, jolla oli helppo työ viimeistellä 0-1. Maalin jälkeen Vaajakosken peli seisahtui entisestään, eikä palloa saatu pelattua ohi Blackbird prässin. Tauolle kuitenkin siirryttiin vieraiden johtoasemassa.

Toinen jakso jatkui samalla pelailulla, n. tunnin pelin jälkeen Blackbirdillä oli kova hässäkkä maalin edessä, mutta palloa ei saatu ohi Teemu Holopaisen. Pari minuuttia myöhemmin FCV iski toistamiseen. Karlstedt syötti paikan Kimmo Huismanille ja tilanne 0-2. Eikä montaa minuuttia kun ottelu ratkesi. Tomi Karlstedtille jätettiin liikaa tilaa kuudentoista kulmalle, komea laukaus takakulmaan 0-3. Blackbird yritti lopussa kovasti, mutta Vaajakoski piti maalin puhtaana ja selvitti tiensä finaaliin.

FC Vaajakoski: Teemu Holopainen, Tarkko Savela, Kerkko Huhtanen, Aapo Autio (C), Janne Muurikainen (Tuomo Janatuinen 45), Jussi Kuortti, Niko Leppänen, Jouni Juntunen (Aapo Kuortti 45), Kimmo Huisman (Kalle Kautto 67), Juha Veijonen (Arash Muriyazd 72), Tomi Karlstedt (Niko Kiiveri 79)

Vaihtopelaajat: Jarkko Suonpää

{multithumb}

fcb-fcvfcb-fcvfcb-fcvfcb-fcvfcb-fcv