Vaajakoskelaisille avauspisteet

Sateinen lauantai ei kerännyt yleisöä Jyskän kentälle, mutta se ei vaikuttanut kotijoukkueen esitykseen. Vaajakoskelaiset olivat päättäneet ottaa kolmepistettä ja sen he myös tekivätkin. Ottelusta oli etukäteen povattu tasaista vääntöä, mutta sitä se ei tarjonnut, sen verran vahvempi kotijoukkue oli. Loppulukemat 4-2 eivät kertoneet aivan koko totuutta.

Ottelu lähti käyntiin Vaajakoskelaisten hienoisella hallinnalla ja jo ensimmäisen 15 minuutin aikana vieraiden puolustus joutui tositoimiin. 19 minuutin jälkeen kotijoukkue sai rangaistuspotkun jonka maalivahti Jarkko Suonpää kävi laittamassa varmasti sisään 1-0. Kotijoukkue hallitsi kenttätapahtumia ja kärkikaksikko Jukka Kosonen, Tomi Karlstedt olivat alati vaaralisia. Jukka pääsikin viimeistelemään 2-0 maalin ajassa 44 Eemeli Vähäsöyringin upeasta keskityksestä. Riemua riitti vain minuutin, kun vaihdosta tullut Alexei Eremenko vapautti Staffan Svenlinin maalintekoon. Tauolle mentiin tilanteessa 2-1.

Toisella puolikkaalla Vaajakoskelaiset lisäsivät hallintaa ja loivat useita erinomaisia tilanteita, vieraiden maalivahti Jesse Öst piti kuitenkin joukkueensa pelissä mukana. Vaajakoskelaiset siirtyivät 3-1 johtoon, kun vapaapotkun jälkihässäkästä Mikko Kytölä runnoi pallon maaliin. Vain kaksi minuuttia myöhemmin Tomppa pääsi läpiajoon, mutta vieraiden maalivahti torjui ja paikalle juossut Jukka siirsi pallon tyhjiin 4-1. Vieraat kaunistelivat lukemia Eremenkon tehtyä loisteliaan yksilösuorituksen jälkeen 4-2. Näillä numeroilla Vaajakoskelaiset korjasivat ansaitut kolme pistettä.

FC Vaajakoski: Jarkko Suonpää, Jere Keskinen, Jarmo Leskinen, Aapo Autio(c), Juha-Matti Häkkinen, Mikko Kytölä, Eemeli Vähäsöyrinki, Kimmo Huisman(84 Kalle Kautto), Simo Ihalainen, Tomi Karlstedt(66 Arash Muridiazd), Jukka Kosonen(71 Saikou Jabang)

Vaihtopelaajat: Teemu Holopainen, Janne Muurikainen, Kerkko Huhtanen, Juha Korhonen

JBK: Jesse Öst, Alexander Storskrubb, David Nyman, Markus Kronholm, Staffan Svenlin, Mika Pitkänen(37 Alexei Eremenko), Kristoffer Knuts, Mathias Kronholm, Thomas Kula, Daniel Kock, Joakim Häggblom

Maalit: 1-0 Jarkko Suonpää 2-0 Jukka Kosonen 2-1 Staffan Svenlin 3-1 Mikko Kytölä 4-1 Jukka Kosonen 4-2 Alexei Eremenko

Varoitus: FCV Jere Keskinen, Eemeli Vähäsöyrinki. JBK Markus Kronholm, Mathias Kronholm.

Veikkauspörssi: 1. Jukka Kosonen 2. Eemeli Vähäsöyrinki 3. Staffan Svenlin

Veikkausraadissa: Kari Hokkanen, Kimmo Markkanen, Veikko Koskinen