Uutisia, tuloksia, asiaa!

96-joukkueen sarjaturnaus 23.11. Killerillä

FCV-96 – Classic Guzzlers  1-15

Sarjan ehkä kovin joukkue oli vastassa. Tiedossa oli, ettei tule helppo peli. Eikä tullutkaan. Akilla ensimmäinen ottelu maalissa oli aika mahdoton paikka. Ottelu taisi ratketa viimein meidän jäähyyn, kun vastustaja pääsi 12-0 johtoon. Kyllä meillä paikkojakin oli. Puolustuspelaaminen pirteästi liikkuvaa vastustajaa vastaan oli työlästä.

FCV-96 – NoPS Gepardit   4-14

Nyt päästiin maalien makuun. Tosin pääsi vastustajakin. Mutta Matias-Eino-Eemil onnistuivat maalin mieheen ja Jone kopsautti lisäksi yhden ylänurkan. Paljon enemmänkin paikkoja oli, mutta ei vain tahtonut mennä verkkoihin. Samulla oli pirteä lajiavaus. Mukava peli.

95-joukkueen sarjaturnaus 15.11. Killerillä

FCV95 –  Happee95   7 – 3

Lähdettiin peliin mukaan hakemaan erävoittoa kerrallaan ja sitä kautta tuli se ensimmäinen SARJAVOITTO!! Onnittelut koko joukkueelle! Pelin voitto perustuikin vahvaan koko joukkueen puolustuspeliin. Siten otteluita voi voittaa. Vastustaja ei päässyt maalintekosektorilta juurikaan vapaasti laukomaan. Puolustus toimi ensimmäistä kertaa viisikkona kelvollisesti. Maalissa vielä Jiri varmisti napakoilla torjunnoillaan voiton. Leolla oli oli myös tasaisen vahva puolustuspeli. Maalinteossa kunnostautuivat Matias ja Joppe. Mutta joukkueena voitettiin  ja kaikki pelasivat nyt erittäin hyvällä tasolla. Mutta vielä löytyy paljon parannettavaakin. Harjoitellaan ja säädetään peliä vielä enemmän kohdalleen..