Syyskokouksessa valittiin uusi hallitus

FC Vaajakosken sääntömääräinen syyskokous järjestettiin maanantaina 14.12. Vaajakosken liikuntahallin kokoustilassa. Kokouksessa valittiin tulevan toimikauden hallitus sekä vahvistettiin toimintasuunnitelma, talousarvio ja jäsenmaksun suuruus. Tulevalla toimikaudella seuran hallituksessa jatkavat Lassi Paavolainen (puheenjohtaja), Jussi Honko, Kalle Kemilä, Antti Laitinen, Marika Paananen ja Matti Välitalo.

Lue lisää

Juniorijoukkueet palkitsivat pelaajiaan

Kauden jälkeen on perinteisesti valittu joukkueista palkittavia pelaajia. Tässä palkitut pelaajat kaudelta 2020.

FC Vaajakosken vuoden junioripelaajaksi valittiin Pietari Lampila. Valittiin ainoana Vaajakosken pelaajana mukaan Idän 2006-aluejoukkueen harjoitustapahtumiin mukaan kuluneella kaudella.

Omalla esimerkillä ja periksiantamattomalla asenteella sai oman joukkueensa syttymään peliin monta kertaa kuluneella kaudella.

Punainen sydän -palkinnon sai Annika Nyyssönen, joka nähtiin jälleen menneellä kaudella useassa eri roolissa. Annika teki väsymätöntä vapaaehtoistyötä edustusjoukkueen ja seuran hyväksi, sekä toimi joukkueenjohtaja 2007-syntyneiden joukkueessa ja pelasi itse PuNaisissa.

2006

Vuoden pukukoppipelaaja: Eetu Lappalainen

Ahkerin harjoittelija: Eetu Lappalainen  

Kehittynein pelaaja: Vilho Piispanen

Erikoispalkinto ”Kauden yllättäjä”: Ville-Petteri Palsa ja Teemu Keteli

Yhteistyöseura MuurY:n osalta palkinnot jaettiin seuraaville:

Kehittynein pelaaja: Juho Kainulainen

MVP: Roope Tiitta 

2007

Vuoden pukukoppipelaaja: Atte Kauppinen

Ahkerin harjoittelija: Eelis Neuvonen  

Kehittynein pelaaja: Onni Hyvönen

2008

Pukukoppipelaaja: Verner Tiihonen

Kehittynein pelaaja: Otto Oikari

Ahkerin harjoittelija: Iikka Vaara

2009

Pukukoppipelaaja: Roope Pitkänen

Kehittynein pelaaja: Jesse Prykäri

Ahkerin harjoittelija: Leevi Raitanen

2010

Pukukoppipelaaja: Aatos Onkila

Kehittynein pelaaja: Kaapo Kaipiainen
Ahkerin harjoittelija: Sulo Turunen

2011

Pukukoppipelaaja: Aapo Alm

Kehittynein pelaaja: Jiri Liimatainen
Ahkerin harjoittelija: Aarni Päivinen

2012/13

Pukukoppipelaaja: Jere Nieminen

Kehittynein pelaaja: Aleksi Lappeteläinen
Ahkerin harjoittelija: Daniel Röppänen

FC Vaajakoski ja JJK tavoittelevat yhteistä pelaajapolkua

FC Vaajakosken, JJK-junioreiden sekä JJK Jyväskylä ry:n edustajat tapasivat lokakuussa seurayhteistyön merkeissä. Seurat päättivät yhteistyön aloittamisesta kolmen vuoden sitoumuksella. Yhteistyötä on tarkoituksena tarkentaa, kehittää ja laajentaa.

Seuroilla on yhteinen ymmärrys siitä, että pitkässä juoksussa jyväskyläläisellä jalkapallolla on paremmat mahdollisuudet kilpailla kansallisella tasolla, mikäli seurat pystyvät yhteistyöhön paikallisesti. 

Yhteistyön tavoitteena on helpottaa erityisesti nuorten, kehittyvien pelaajien liikkumista seurojen välillä. Pyrkimyksenä on, että jokaiselle nuorelle pystytään tarjoamaan harjoittelu- ja pelipaikka kehittymisen kannalta sopivassa ryhmässä. Yhteistyö saa konkreettisen alun kaudella 2021, kun FC Vaajakosken käynnistämä A-juniorijoukkue tulee toimimaan yhteisjoukkueena JJK:n kanssa.

Ajankohta yhteistyön käynnistämiselle on mielenkiintoinen, sillä seurojen edustusjoukkueet pelaavat samalla sarjatasolla. Yhteinen tavoite kuitenkin on, että alueelta löytyisi olosuhteet ja resurssit myös korkeammille sarjatasoille. Yhdessä tekemällä siihen on mahdollisuus. Tarvitsemme koko keskisuomalaista jalkapalloperhettä, jotta harrastajille ja tavoitteellisille urheilijoille voitaisiin tarjota eheät pelaajapolut. 

Pelaajaliikenteestä tulevat sopimaan seurojen valmennuspäälliköt, FC Vaajakosken Sami Okkonen ja JJK:n Mikko Manninen sekä FCV:n urheilutoimenjohtaja Sisu Etelälahti ja JJK:n pelaajakoordinaattori Pekka Nykänen.

Kuva: Ville Koskiniemi