Black Friday -tarjous!

Kauden 2022 kausikortti ja pipo vain tämän perjantain yhteishintaan 50€!

Kausikortin normaalihinta 59€ Pipon normaalihinta 25€.

Hyödynnä tarjous ja tee tilaus verkkokaupassa osoitteessa liveto.fi tai tällä sivulla klikkaamalla oikeasta laidasta Liput & tuotteet.

Lue lisää

Laitapuolustaja Johannes Nykäselle jatkosopimus

FC Vaajakosken ensi kesän joukkueen rakentelu on alkanut mukavassa vauhdissa. Maalikuningas Matias Sarlinin kanssa viime vuoden lopulla tehty sopimus oli kaksivuotinen, joten ykköshyökkääjä on vastustajien uhkana tulevanakin kautena. Uutena tuttavuutena monikäyttöinen puolustaja Eduard Ciriaco liittyi punaisten ryhmään JJK:sta. Ensimmäisenä tuoreena jatkosopimusuutisena on vuorossa nuoren 2002 syntyneen Johannes Nykäsen jatkaminen punaisten väreissä myös ensi kaudella.

Lue lisää

Eduard Ciriaco vaihtaa Vaajakosken väreihin

Ilves-kasvatit ovat parilla viime kaudella näytelleet merkittävää roolia FC Vaajakosken joukkueessa, kun hyökkääjä Matias Sarlin on ollut kahdesti peräkkäin ryhmän paras maalintekijä ja viime kesänä keskikentän johtavan kapellimestarin puikkoa heilutteli Julius Järvinen. Nyt myös puolustusosasto saa vahvistuksekseen tamperelaiskasvatin, sillä kaksi viimeisintä kautta JJK:ta edustanut Eduard Ciriaco liittyy punapaitoihin.

Lue lisää