Huima kaatui Äänekoskella — Neljästä pelistä kolme voittoa

FCV:n edustusjoukkue jatkoi pelejään keskiviikkoiltana Äänekoskella Huiman vieraana. Edellisistä peleistä oli hankittu kahden voiton lisäksi maaliton tasapeli Warkaus JK:ta vastaan. 0-0 -tasapeli olikin melkoinen harvinaisuus, sillä edellisestä maalittomasta ottelusta oli kulunut tasan 13 vuotta, 10 kuukautta ja 9 päivää. 10.7.2003 pelattu ottelu JIPPOa vastaan oli seuran historioitsijan muistiinpanojen mukaan edellinen FC Vaajakosken pelaama maaliton jalkapallo-ottelu.

Äänekoskella FCV hallitsi keskiviikkoillan ottelua alusta loppuun, mutta siitä huolimatta Huima onnistui menemään ensimmäisellä puoliajalla johtoon. Mehmet Hatipoglun täydellinen kaukolaukaus leijaili yli maalilla pelanneen Jarkko Suonpään, kun kellossa oli 35 minuuttia. Vierasjoukkue jatkoi hyökkäyksiään takaiskusta huolimatta ja juuri ennen taukoa saatiin myös tuloksia. Toni Järvinen pelasi Peetu Lintiselle lyhyen kulman, Lintinen leikkasi rangaistusalueen rajalla sisään päin ja laukoi pallon täysin vastustamattomasti riman kautta sisään.

Toisella jaksolla pelin kuva pysyi samanlaisena, FCV:n vyöryttäessä hyökkäyksiään jatkuvasti. Viimeisen laukaisupaikan rakentelussa oli ongelmia ja voittomaalia saatiin odotella aina 83. peliminuutille saakka. Bahaa Al-Faywz hankki rangaistusalueen sivustalta vapaapotkun, keskitti sen itse ja Arjan Goljahanpoor puski kenenkään estelemättä pallon takatolpalta sisään.

Kuvia ottelusta

Pöytäkirja

 

Avaus:

Suonpää
Meriläinen
Karlstedt
Kaakinen
Goljahanpoor
Hokkanen
Kiesilä
Owen
Järvinen
Lintinen

Vaihdossa:

Viljala
Huisman
Haapasaari
Nykänen
Al-faywz

Kosunen sopimukseen

Keskikenttäpelaaja Jarkko Kosunen jatkaa Vaajakoskella. Joutsalaislähtöinen Kosunen pelasi FCV-paidassa jo viime vuonna, mutta loukkaantui kesken kauden. Nyt toipuminen on jo hyvässä vauhdissa ja paluu pelikentille tapahtuu tutussa joukkueessa.

Viime kauden 18 ottelussa Kosunen teki yhden maalin.

Lue lisää

Kotiavaus lauantaina Viitaniemessä

FC Vaajakoski – JoPS, la 13.5.2017 Viitaniemi klo 13.30

FC Vaajakosken edustusjoukkue avaa kotipelinsä lauantaina evakkokentällä Viitaniemessä, sillä Vaajakosken stadionin nurmi ei vielä pelaamista salli. Ottelussa vastaan astelee Joensuun Palloseura, joka on tuttu vastus edelliseltä Kolmosen visiitiltä. Tuolloin molemmat kohtaamiset päättyivät FCV:n voittoon.

Ottelu alkaa lauantaina 13.5. klo 13.30. Äitienpäivän kunniaksi vapaa sisäänpääsy kaikille äideille! Kortteliliigalaiset ovat tervetulleita noutamaan ottelusta Fox Cardit, joilla sisäänpääsy koko kauden ajan FCV:n, JJK:n ja JyPK:n peleihin.

Pääsyliput otteluun 5€ > Osta netistä
Kausikortti 40€ > Osta netistä

Ottelussa palvelee kioski, jossa tarjolla purtavaa ja juotavaa. Tälläkin kaudella pelikahvit tarjoaa vaajakoskelainen kahvipaahtimo Punainen Kirahvi!

Ottelussa käy maksuvälineenä käteinen sekä pankkikortti.