Vuosikymmenen maali

Äänestä ja voita!

FC Vaajakosken vuosikymmenen maali -kilpailuun on valittu kymmenen osumaa vuosilta 2010-2019. Täyttämällä yhteystietolomakkeen osallistut arvontaan, jossa on palkintona FCV-tuotteita, pääsylippuja, kausikortteja ja Bistro Deeverin lounaslahjakortteja.

Tue meitä!

Osta kausikortti (vain 39€!) tai tilaa seuratuotteita seurakaupasta!
Muista myös ilmoittaa lapsesi mukaan kesäleirille ja Kortteliliigaan!

Vuosikymmenen maali

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...

Jätä yhteystietosi ja olet mukana arvonnassa

#1 Kalle Kautto

FC Vaajakoski pelasi historiansa viidennen kauden Kakkosen sarjatasolla 2010. Tasaisessa C-lohkon keskikastissa joukkue sijottui lopulta yhdeksänneksi, eikä viides tilakaan jäänyt kuin vain neljän pisteen päähän. Kalle Kauttoa tituleerattin vuosikymmenen alun kausilla vaajakoskelaisten keskikentän moottoriksi. Tässä maalissa on näyte täydellisestä vapaapotkusta pallon kiertäessä muurin yli lähes millintarkasti vasempaan etuylänurkkaan. Tasoittava maali syntyi Vaasassa FC Kiiston vieraana aivan ottelun loppuhetkillä.

#2 Kalle Kautto

Vuosi 2010 oli Kalle Kautolle yhtä juhlaa Vaasan Hietalahden nurmella. Yhteensä viidesti kauden aikana osuneen tehokkaan keskikenttäpelaajan huikean volleyn edessä VIFK:n maalivahti on täysin voimaton.

#3 Peetu Lintinen

Kesällä 2014 FCV pelasi Itä- ja Keski-Suomen Kolmosta marssien ylivoimaisilla otteillaan sarjatasoa ylemmäs. 18 ottelussa joukkue ei jäänyt kertaakaan ilman pisteitä ja tasapelejäkin tilastoihin kertyi ainoastaan yksi. Peetu Lintiselle kyseinen kausi oli ensimmäinen vaajakoskelaisnipussa. Nykyinen päävalmentaja Sami Okkonen on kuvaillut laitahyökkääjää näin: ”Hänellä on poikkeuksellinen kyky ottaa pallo haltuun pienessä tilassa ja vaikeista asennoista ja siten luoda aikaa ja tilaa itselleen.” Maali vajaan kuuden vuoden takaa Warkaus JK:n verkkoon kertoo samaa kieltä ja puhukoon puolestaan.

#4 Kimmo Huisman

Eletään edelleen vuotta 2014, jolta löytyy toinenkin erittäin hieno viimeistely. Asialla on tällä kertaa nykyään jo 12. peräkkäistä kautta FC Vaajakosken riveissä ”aloitteleva” Kimmo Huisman. Kokeneen ja vahvasti hyökkäyksiä tukevan keskikentän pelaajan kanuuna keskiviivan takaa suuntautuu tarkasti BET:n maalin yläriman alle Viitaniemen syyskuisessa illassa. Tämä osumahan on ehditty äänestää jo tuolloimmin kauden komeimmaksi FCV- maaliksi 2014.

#5 Papy Nkunda

Eipä kahta ilman kolmatta! Kolmosen kaudelta 2014 löytyy vielä kolmaskin ehdokas tähän kisaan. Pääosassa on tällä kertaa Ruandan maajoukkuettakin edustamaan päässyt Papy Nkunda. Keskikentän pelaajan taidokasta haltuunottoa ja viimeistelyä saksipotkulla Äänekosken Huimaa vastaan päästiin todistamaan kyseisen kauden viimeisessä kotiottelussa, joka päättyi isäntien murskavoittoon 9-0. Nkunda ehti lyhyen FCV-uransa aikana tehdä vain yhden maalin virallisissa peleissä, mutta se oli sitten sitäkin komeampi.

#6 Tomi Karlstedt

Mitäpä olisi FCV:n Vuosikymmenen maali -äänestys ilman seuraikonin osumaa? Tomi Karlstedt on punapaitojen edustuksessa kolmella eri vuosikymmenellä pommittanut yli 200 häkkiä, joista noin 90 on syntynyt Kakkosessa. Vaajakosken taival kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla A -lohkossa 2016 ei kuitenkaan edennyt toivotulla tavalla, vaan sijoittuminen toiseksi viimeiseksi tiesi putoamista sarjapykälää alemmaksi. Hyviäkin hetkiä kauteen toki mahtui ja yksi niistä oli ”Tompan” maailmanluokan puskusijoitus kotikentällä yläristikon kautta maalin perukoille Kouvolan Susia vastaan. Olisiko kyseessä jopa komein koko seurahistorian aikana päällä tehty osuma, yksi komeimmista vähintään.

#7 Matias Kiesilä

Kaudella 2017 FC Vaajakoski pelasi väkevän kauden Kolmosessa, eikä joukkueen tilille kirjattu kuin yksi tappio. Tämäkään ei kuitenkaan riittänyt nousuun saakka joensuulaisen Jipon oltua vielä piirun verran parempi ja päästyä juhlimaan lohkovoittoa. Toki myöhemmin myös FCV:lle avautui paikka Kakkosesta täydennysmenettelyn tuloksena. Pitkään vaajakoskelaisia edustanut Matias Kiesilä on totuttu näkemään lähinnä keskikentän keskustassa, mutta aina kaikkensa kentällä antavalta pelaajalta luonnistuu myös hyökkäyspään rooli. Paikallisottelussa FC Blackbirdiä vastaan Kiesilältä nähtiin ”tehokasta” pelin katkomista. Mustarastaiden hyökkäykseen lähtö pysähtyy heti alkuunsa, kun ”Kiesi” lakaisee pallon kaukovedolla vastustamattomasti sisään ylärimaa hipoen.

#8 Santtu Laaksonen

2018 Vaajakoskella päästiin jälleen todistamaan Kakkosen tason futista. Kevään ensimmäiset pelit sujuivat erinomaisesti, mutta synkkä kesäpuolisko sysäsi punapaitaisen joukkueen taas putoamiskuilun partaalle. Lopulta FCV:n sijoitukseksi muodostui kymmenes tila. Putoamista ei kuitenkaan tarvinnut harmitella paria vuorokautta kauempaa, sillä nopeasti tuli tieto, että Itä- ja Keski-Suomen Kolmosen kärkijoukkueilla nousuhalukkuutta ei ole. Näin vaajakoskelaisten paikka Kakkosessa myös seuraavaksi kaudeksi oli kulisseissa kuitattu. Santtu Laaksonen on jo vuosikausien ajan lukeutunut FC Vaajakosken luottopelaajiin. Esimerkillisenä tunnetun ja viime kaudella kapteenin nauhaa kantaneen ”Sanen” vahvuudet ovat keskikentän puolustuspelissä, mutta uran varrelle on mahtunut myös komeita maaleja. Yksi niistä on tässä. MYPA-puolustajan purku päätyy Laaksoselle, joka laittaa napsut kohdilleen ja lataa armottoman tykin myllykoskelaisten maalin oikeaan takayläkulmaan.

#9 Topi Järvinen

Vuosikymmenen maali -äänestyksen toisesta saksipotkuosumasta vastaa Topi Järvinen. Nuorten maajoukkueitakin kiertänyt jyväskyläläiskasvatti oli FCV:n toissa kauden paras maalintekijä osuttuaan verkkoon yhteensä yhdeksän kertaa. Kotiottelussa Vaajakoskella JäPS:iä vastaan tehtyä maalia edeltää kaunis lyhytsyöttökombinaatio, joka lopulta tavoittaa Järvisen maalialueelta. Monipuolinen hyökkääjä taittaa pelivälineen näyttävästi vierasjoukkueen nuottaan.

#10 Valtteri Lohi

Viime kaudella Kakkosessa FC Vaajakoski saavutti seurahistoriansa parhaan sijoituksen C-lohkon viidentenä. Kevätjaksolla oli vielä vaikeaa, kun ryhmä joutui painimaan melkoisen loukkaantumissuman kanssa. Kesän alkaessa kääntyä syksyksi nähtiin kuitenkin upea käänne. Viimeisessä kymmenessä ottelussaan FCV napsi kahdeksan voittoa kahden tasapelin kera. Erityisesti hyökkääminen oli äärettömän tehokasta ja maaleja mätettiin leveältä rintamalta. Tulokaskautensa Vaajakoskella ja yleensäkin Kakkosen tasolla pelannut Valtteri Lohi onnistui heti vakuuttamaan otteillaan ja kantoi isoa vastuuta kentällä. Rovaniemen Palloseuran kakkosjoukkueen vieraana ”Valtsu” tekee sisäsyrjällään tuhoisaa jälkeä pommittaessaan pallon ylähirren kautta maaliviivan paremmalle puolelle.

Saku Leppänen vahvistaa Vaajakoskea

FCV tarjoilee poikkeuksellisten aikojen keskellä positiivisia pelaajauutisia. Seuran pyydykseen on päätynyt todella iso kala, sillä Saku Leppänen saapuu vahvistamaan vaajakoskelaisten rivejä. 24-vuotias keskikenttäpelaaja omaa lähikausilta kokemusta niin Veikkausliigasta kuin Ykkösestäkin.

”Kaikille keskisuomalaista jalkapalloa seuraaville on varmasti selvää, miten hyvästä pelaajasta Leppäsen kohdalla on kyse. Saku ehti treenata joukkueen mukana pari kertaa ennen kuin harjoitukset keskeytyivät ja olen oikein tyytyväinen, että sopimus saatiin syntymään näinkin pikaisella aikataululla.

Mukava tarjota näinä, kaikille haasteellisina aikoina myös iloisia uutisia FC Vaajakosken kannattajille. Kunhan aikanaan päästään pelikentille, tullaan kentällä näkemään raikas ja taisteleva FCV! Tsemppiä ja voimia jokaiselle.”

Päävalmentaja Sami Okkonen

Viime kaudella Leppänen edusti Ykkösessä pelannutta KTP:tä. Erikoistilanteissa taidokas ja monipuolisen syöttörepertuaarin omistava pelaaja kokosi kotkalaisjoukkueessa kymmeneen otteluun 642 peliminuuttia, mutta loukkaantuminen sotki suurimman osan kaudesta.

Leppänen on saanut oppinsa JJK:n jalkapallokoulussa. Syksyllä 2012 hän pääsi nauttimaan kettupaitojen joukoissa A-nuorten SM-kullasta ja seuraavana kesänä haistelemaan jo Veikkausliigapelien tunnelmaa päästyään vaihtopenkille pariin otteluun. Nurmen puolella debyytti kasvattiseuran edustuksessa tapahtui kaudella 2014, jolloin Leppänen esiintyi kentällä seitsemässä Ykkösen kamppailussa.

”Hyvillä mielin tulen FCV:hen pelaamaan. Paljon vanhoja pelikavereita ja tuttuja joukkueessa, niin helppo tulla sisään joukkueeseen ja saatiin sovittua molemmille osapuolille hyvä sopimus, niin tyytytyväinen siihen! Uskon että meillä on hyvä jengi Kakkoseen ja että kaudesta tulee kaikin puolin hyvä. Kiva olla taas Jyväskylässä!”

Saku Leppänen

Todellisen läpimurtokautensa keskikenttäpeluri suoritti 2016, kun toiseksi korkeimmalla sarjatasolla JJK:ssa Leppäsen nimiin merkattiin kahdeksan maalia kahden maalisyötön kera. Maalimäärällään Leppänen oli kauden paras viimeistelijä pääsarjaan paluun tehneestä jyväskyläläisnipusta ja pokkasi seuran parhaan pelaajan palkinnon. Hyvä kausi poikikin sopimuksen KuPS:n Veikkausliigaryhmään.

Kuopiolaisten kanssa tehty sopimus purettiin kuitenkin yhteisymmärryksessä ennen kauden alkua. Leppänen palasi takaisin kettunuttuihin ja keräsi kontolleen 24 Veikkausliigassa pelattua ottelua tarjoten pari maaliin johtanutta syöttöä. Kesällä 2018 ennätykset hyökkäyspään tehojen kohdalta paukkuivat uusiksi, sillä Ykkösessä pelaaja onnistui maalinteossa peräti kymmenen kertaa ja maalisyöttöjäkin pöytäkirjoihin rekisteröitiin neljä.

Sopimuspelaajat 2020

 1. Ville Viljala
 2. Masa Malen
 3. Valtteri Lohi
 4. Toni Järvinen
 5. Aleksi Kaakinen
 6. Matias Kiesilä
 7. Teemu Roponen
 8. Toni Koskinen
 9. Santtu Laaksonen
 10. Peetu Lintinen
 11. Niilo Pirttinen
 12. Lari Liukkonen
 13. Ali Taleb
 14. Pyry Friman
 15. Niko Lohi
 16. Kimmo Huisman
 17. Tomi Karlstedt
 18. Saboor Salim
 19. Juuso Seuri
 20. Santtu Toivari
 21. Matias Sarlin
 22. Saku Leppänen

Seurakauppa

Käynnissä oleva pandemia vaikuttaa meistä jokaiseen. Urheiluseuroihin, yrityksiin, työnantajiin ja työntekijöihin.

FC Vaajakoski järjestää runsaasti toimintaa kouluissa, mm. lakisääteisiä iltapäiväkerhoja ja välituntiliikuntaa. Koulujen sulkeminen tarkoittaa merkittäviä taloudellisia haasteita ja pakottaa seuraa sopeuttamaan toimintaansa. Kevään ja alkukesän tapahtumien epävarmuus tuo runsaasti haasteita, vaikka ne tullaankin järjestämään ennemmin tai myöhemmin.

Koulujen sulkeminen sekä seurojen ja yritysten vaikeudet tuntuvat erityisesti lapsiperheissä.

Yhdessä Hope-yhdistyksen kanssa FCV tarjoaa sinulle mahdollisuuden auttaa! Lahjoitamme myytävien tuotteiden tuotosta osan Hopelle, joka ohjaa kerätyt varat täysimääräisinä alueen vähävaraisille perheille.

Tarjolla on tyylikkäitä seuratuotteita sekä Xampionin älypohjalliset! Myös Xampion on talkoissa mukana ja lahjoittaa Hopelle.

Tuotteissa ilmainen toimitus Jyväskylän alueella. Myös nouto mahdollinen erikseen sovittaessa. Lahjoitamme jokaisesta tilatusta tuotteesta 5-10€ Hope-yhdistykselle!

Hope toimii vapaaehtoisvoimin yhdessä yhteiseksi hyväksi. Teemme avullasi todeksi unelmaa siitä, että lapsilla olisi Suomessa tasa-arvoisemmat mahdollisuudet hyvään arkeen. Jaamme vähävaraisille ja kriisin kokeneille perheille konkreettisia vaate- ja tavaralahjoituksia, sekä lapsille ja nuorille harrastustukea ja vapaa-ajan elämyksiä.

FC Vaajakosken kanssa yhteistyöllä kerätyt varat käytetään täysmääräisesti Keski-Suomen vähävaraisten perheiden lasten harrastusten tukemiseen.

Teknistä materiaalia oleva t-paita. Miesten, naisten & lasten mallit. Punainen ja musta.

Naisten malli XS — 2XL
Miesten malli XS — 3XL
Lasten malli 100 — 160cm

25€

Lahjoitus Hopelle: 5€

Huppari, jonka mitoitus sopii sekä miehille että naisille. Nyt myös lasten malli! Resori helmassa ja hihansuissa. Hupussa kiristysnyöri, edessä tasku. Taskussa kuminauhapidike kännykälle/musiikkilaitteelle. Kauluksessa kiinnityslenkki ja taskun sisäpuolella aukko kuulokejohtoa varten.
Tumman harmaa.

Unisex XS — 3XL
Lasten malli 100 — 160cm

35€

Lahjoitus Hopelle: 5€

Snapback-lippis, brodeeraus edessä.

30€

Lahjoitus Hopelle: 5€

Kausikortti FC Vaajakosken edustusjoukkueen miesten Kakkosen kotiotteluihin. Kortilla näet kaikki 11 kotipeliä. Yhden ottelun hinta vain 3,5€!

39€

Lahjoitus Hopelle: 5€

Käytännöllinen tuubihuivi, venyvää materiaalia.

15€

Lahjoitus Hopelle: 5€

Xampion-älypohjalliset

Kotimaiset Xampion-älypohjalliset mahdollistavat dataohjautuvan harjoittelun kaiken tasoisille pelaajille. Nappiksiin sujautettavat Xampionit seuraavat pelaajan juoksunopeutta, kuljettua matkaa, tempoa, intensiteettitasoja, pallokosketuksia, kontaktin voimakkuutta sekä osumakohtaa ja kontaktin tyyppiä. Data siirtyy automaattisesti maksuttomaan mobiilisovellukseen.

129€ (sis. pk) KOODILLA HOPE
(norm. 139€ + pk)
Xampion.com/shop

Lahjoitus Hopelle: 10€
Xampion lahjoittaa lisäksi jokaisesta ostosta 5€ Hopelle.
Jokaisesta ostosta myös seuralle 10€.

Mikä on älypohjallinen? Katso maajoukkuepuolustaja Jere Urosen video!

Matias Sarlinille sopimus

Palloliitto ilmoitti tiistaina odotetusti, että myös Kakkosen kauden aloitus viivästyy korona- virustilanteen takia vähintään kesäkuun alkuun. Sarja pyritään kuitenkin pelaamaan kokonaan, vaikka pelimuotoon saattaakin tulla muutoksia. Otteluohjelma tullaan tekemään kokonaan uudestaan.

Kauteen valmistuva FC Vaajakoski on muiden seurojen tapaan harjoitustauolla, mutta joukkue vahvistuu kaikesta huolimatta.

Sopimuspelaajien määrä lisääntyy yhdellä uudella nimellä, kun seuran väreihin liittyy Matias Sarlin. Pelaajasopimuksia joukkueella on kasassa näin ollen yhteensä 21 kappaletta, jotka kattavat kolme maalivahtia ja 18 kenttäpelaajaa.

”Matiaksen asenne on tehnyt hyvän vaikutuksen. Jo lyhyessä ajassa hän on tuonut positiivisella ja motivoituneella persoonallaan paljon joukkueen toimintaan.

Sarlin esiintyi edukseen parissa pelaamassaan treenipelissä keskushyökkääjänä. Nyt hänellä on hyvä mahdollisuus kilpailla peliajasta ja näyttää osaamisensa, kunhan aikanaan taas treenikentälle päästään.”

Päävalmentaja Sami Okkonen

Sarlin on vuonna 1999 syntynyt pelaaja, jonka pelipaikkana urallaan on pääsääntöisesti ollut laitahyökkääjän rooli. Edelliset vuodet hän on edustanut Tampereen Ilvestä A-nuorten SM- karsinnoissa ja -sarjassa, sekä tupsukorvien kakkos- ja kolmosjoukkueita.

Aikuisten tasolla Sarlin on kasvattajaseurassaan saanut pelejä alleen Vitosessa vuonna 2016 ja kahtena seuraavana kautena Ilves/2 -ryhmässä Tampereen Kolmosessa. Heti ensimmäisessä ottelussaan tamperelaisten kakkosporukassa hattutempun Janakkalan Pallon verkkoon laukoneella Sarlinilla on kasassa 22 ottelua Ilveksen Kolmosen joukkueessa. Maaleja näissä on tehtynä kuusi ja lisäksi pelaaja on kolmen viime kauden aikana viimeistellyt yhdeksän osumaa Ilveksen A-nuorille.

Loppukaudesta 2019 Sarlin siirtyi JJK:n riveihin. Syyskuun puolivälissä peluri pääsi testaamaan osaamistaan jyväskyläisten edustuksessa Kolmosen kamppailussa Joensuussa SC Riverballin vieraana. Vaihdosta sisään pelin 17 viimeiselle minuutille tullut laituri ei ujostellut debyytissään, vaan avasi maalitilinsä oltuaan kentällä vain viitisen minuuttia.

”Hyvät filikset tehdystä sopimuksesta, enkä malta odottaa, että saadaan potkaistua Kakkosen kausi käyntiin.”

Matias Sarlin

Myös avausmaali vaajakoskelaisten paidassa nuorelta pelaajalta ehdittiin nähdä jo muutama viikko takaperin, kun Vehkahallissa pelatussa harjoitusottelussa FCV kukisti Kolmoseen viime syksynä nousun tehneen Komeetat 4-2 (1-2). Viimeisimmän maalin kyseisessä pelissä vastustajan verkkoon upotti juurikin Sarlin päästyään toisella puolikkaalla pelaamaan hyökkäyksen kärjessä.

Sopimuspelaajat 2020

 1. Ville Viljala
 2. Masa Malen
 3. Valtteri Lohi
 4. Toni Järvinen
 5. Aleksi Kaakinen
 6. Matias Kiesilä
 7. Teemu Roponen
 8. Toni Koskinen
 9. Santtu Laaksonen
 10. Peetu Lintinen
 11. Niilo Pirttinen
 12. Lari Liukkonen
 13. Ali Taleb
 14. Pyry Friman
 15. Niko Lohi
 16. Kimmo Huisman
 17. Tomi Karlstedt
 18. Saboor Salim
 19. Juuso Seuri
 20. Santtu Toivari
 21. Matias Sarlin

Kolme nuorta pelaajaa Vaajakoskelle

FC Vaajakosken pelaajarinki kasvaa kolmella uudella sopimuspelaajalla, kun JJK:n organisaatiosta vaajakoskelaisten ensi kauden ryhmään mukaan liittyvät Juuso Seuri, Santtu Toivari ja Saboor Salim. Jo aiemmin kettupaitojen nuorista sopimukset FCV:n kanssa ovat solmineet vasen puolustaja Niilo Pirttinen ja kymppipaikan roolissa viihtyvä Lari Liukkonen.

Seuraava ottelu: La 22.2. klo 18 FC Vaajakoski v Komeetat @ Vehkahalli

”Jätkät ovat painaneet nyt jo pidemmän aikaa hyvin hommia joukkueen mukana ja ovat osoittaneet pärjäävänsä vauhdissa mukana. Talven pelien perusteella selviää tarkemmin, mikä pelaajien rooli tulee olemaan pelikaudella. Nuorten pelaajien kohdalla tasaisuuden säilyttäminen harjoituksesta ja pelistä toiseen on ehkä se tärkein kehitettävä asia.”

Päävalmentaja Sami Okkonen

Tuoreimmista sopimuspelaajista Juuso Seuri pelasi jo viime vuonna täyden kauden aikuisten tasolla Itä- ja Keski-Suomen Kolmosen voittaneessa JJK:ssa. Vuonna 2001 syntynyt keskikenttäpelaaja kerrytti peliminuutteja 19 ottelussa kaikkiaan 485. Tilille kirjautui myös yksi täysosuma, kun peluri venytteli riistaveteläisen AC Barcan maaliverkkoja heinäkuun alussa.

”Todella hyvä fiilis uudesta joukkueesta ja kauteen valmistautuminen on lähtenyt hyvin käyntiin. Olen innossani alkavasta kaudesta ja mahdollisuudesta kilpailla peliajasta Kakkosessa”

Juuso Seuri

Hyökkäyssuuntaan suoraviivaisena pelaajana tunnettu Seuri on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt edustaa kattavasti Jyväskylän eri joukkueita. Pelejä on JJK:n ohella kertynyt alle myös Blackbirdissä, Komeetoissa, JPS:ssä sekä Villiketuissa.

”Juuso on jo viime kauden pelannut miesten pelejä ja on vahva, nopea ja aggressiivinen joukkuepelaaja. Nyt hänellä on hieno tilaisuus ottaa seuraava askel pelaajana ylemmällä sarjatasolla.”

Sami Okkonen

Vuonna 2002 syntynyt Santtu Toivari täydentää FC Vaajakosken maalivahtiosastoa. Edellisellä kaudella nuori veräjänvartija pelasi JJK:n B-nuorissa.

”Tuntui hyvältä päästä kirjoittamaan sopimus ensimmäistä kertaa ja joukkuekaverit ovat ottaneet todella hyvin vastaan. Uskon, että tällä kaudella kehitystä tulee todella paljon ja parhaani teen joka treeneissä ja peleissä auttaakseni FCV:tä saavuttamaan tavoitteensa.”

Santtu Toivari

”Santun asenne on ollut heti marraskuusta asti huippuluokkaa. Hän tuo jokapäiväisellä tekemisellään hyvää kilpailuasetelmaa maalivahtiosastolle.”

Sami Okkonen

Myös Saboor Salim kuuluu Toivarin tapaan ikäluokkaan 2002. Hän lukeutui kaudella 2019 JJK:n P17 SM-sarjajoukkueen runkopelaajiin tehden kauden lopulla myös kolme maalia. Pelipaikkana Salimilla on hyökkääjän tai laiturin rooli.

”Olen tosi iloinen, että pääsen ensi kaudella pelaamaan FCV:n riveissä ja innolla odotan tulevaa kautta.”

Saboor Salim

”Saboor on juonikas pelaaja. Hän on päässyt pelillisesti koko ajan paremmin sisään ja tekemisen taso on parantunut jatkuvasti. Toivotaan, että sama nouseva trendi jatkuu. Lisäksi kuntotesteissä Saboor oli kaikista sopimuspelaajista kovakuntoisin.”

Sami Okkonen

Sopimuspelaajat 2020

 1. Ville Viljala
 2. Masa Malen
 3. Valtteri Lohi
 4. Toni Järvinen
 5. Aleksi Kaakinen
 6. Matias Kiesilä
 7. Teemu Roponen
 8. Toni Koskinen
 9. Santtu Laaksonen
 10. Peetu Lintinen
 11. Niilo Pirttinen
 12. Lari Liukkonen
 13. Ali Taleb
 14. Pyry Friman
 15. Niko Lohi
 16. Kimmo Huisman
 17. Tomi Karlstedt
 18. Saboor Salim
 19. Juuso Seuri
 20. Santtu Toivari