Tavoite täyttyi!

FC Vaajakosken jalkapallon edustusjoukkue nousi Kakkoseen!

Huikean näytelmän, joka käytiin 12.10. klo 14 alkaen Vaajakoskella, päätteeksi FCV:n jalkapallon edustusjoukkueen pelaajat varmistivat 4-2 voitolla pelipaikan ensi kauden Kakkoseen.

Tarkempaa raporttia tulee sivuille, kunhan voiton- ja nousujuhlat on ohi ja raportoija taasen kykenevä selkeää raporttia kirjoittamaan. Mutta ratkaisun arkkitehteinä toimivat 3 maalia tehnyt Tomppa Karlstedt ja upealla kaukolaukauksella maalin tehnyt Kimmo Huisman.

Puheenjohtajana haluan kiittää edustusjoukkueen pelaajia ja toimihenkilöitä upeasta kaudesta, joka siis päättyi kauden alussa asetetun tavoitteen täyttymiseen. Kiitos myös yleisölle, joka löysi tiensä ainakin viimeisiin peleihin lehtereille kannustamaan omiaan.

Toivottavasti ensi vuonna Kakkosessa näkyy katsomon lehtereillä enemmän katsojia, niin voimme taas kannustaa omiamme hyviin suorituksiin.

Nyt alkaa ensi vuoden joukkueen kasaaminen kiivasti, ja tapahtumien etenemisestä tullaan kertomaan näillä sivuilla sitä mukaa, kuin tiedotettavaa on.

Kiitos vielä kaikille Vaajakoskelaisille jalkapallon ystävillä tästä kaudesta. Tapaamme ensi vuonna Kakkosen matseissa Vaajakosken keskuskentällä.

Ari Kuusisto

FC Vaajakoski ry, puheenjohtaja