Taisteluvoitto Vaajakoskelaisille 1-0

Vaajakoskelaiset saivat kovassa vireessä olevan Vaasan IFK:n vieraakseen. Vaajakoskelaisten mahdollisuuksiin ei luotettu, jopa vedonlyönnin asiantuntiat lehdissä pitivät kohdetta varmana kakkosena. Kotijoukkue ei antanut ennakkoasetelmien vaikuttaa, vaan päinvastoin halusivat näyttää osaamisensa. Kovan taistelun jälkeen pisteet jäivät Vaajakoskelle 1-0 tuloksella.

Ensimmäinen jakso oli tasaista ja viihdyttävää jalkapalloa, vaikka maalipaikoilla ei juhlittukkaan. Molemmat pyrkivät nopeaan peliin ja pelin tempo oli kova. Vaasalaiset hallitsivat hienokseltaan peliä hieman agressiivisemmällä pelillä, mutta Vaajakoskelaisten joukkuepuolustus oli todella kurinalaista. Tauolle siirryttiin sopuisasti 0-0 tilanteessa.

Toinen puolikas käynnistyi upeasti. ajassa 50 Matti Salkojärvi avasi nopeasti pitkän. Vesa-Matti Alhonen kerkesi palloon ensimmäisenä, mutta nosto yli maalivahdin kolahti tolppaan. Oikeassa paikassa oikeaan aikaan oli Tomi Kalstedt joka siirsi kotijoukkueen johtoon. Kotijoukkue oli lähellä myös toista osumaa, kun Jukka Kosonen pelattiin läpiajoon, mutta laukaus kolisi jälleen tolpassa. Pelin loppu oli Vaasalais painostusta, mutta Vaajakoskelaispuolustus kesti paineen. Näin Vaajakoskelaiset siirtyivät kesätauolle mukavissa tunnelmissa.

http://tulospalvelu.palloliitto.hs.prewise.com/print.asp?id=17837&ser=44

Veikkauspörssi: Pronssi VIFK Mikko Ylihärsilä, Hopea FCV Matti Salkojärvi, Kulta FCVTomi Karlstedt. Raadissa Harri Salminen, Ville Pekkanen