Taistelevampi Norrvalla korjasi pisteet

FC Vaajakoski-Norrvalla FF 2-4

FC Vaajakosken viimeinen kotiottelu ei sujunut odotetun mukaisesti. Ottelun piti olla vaajakoskelaisen jalkapalloilun kauden päätöstapahtuma, johon odotettiin seuran suurta kannustusta. Valitettavasti seuran juniorit eivät kuitenkaan kunniottaneet läsnäolollaan tapahtumaa. Norrvalla osoitti hienoa asennetta, vaikka sarjapaikka vaihtuukin ensikaudeksi Kakkosesta Kolmoseen. Vaajakoskelaisilta puuttui sateisena lauantaina se viimeinen tahto ja Norrvalla korjasi pisteet luvuin 2-4.

Kotijoukkue aloitti ottelun pirteästi ja liikutteli palloa vauhdikkaasti, ja saikin luotua heti vaarallisen maalipaikan. Aapo Kuortti puski pallon takatolpalta tolppaan, ja siitä kimmonneen pallon Kalle Kautto onnistui nostamaan yli maalin. Vierailijat sen sijaan näyttivät olevan hereillä, sillä kulman jälkitilanteesta Mikael Ström puski pallon maaliin. Hetkeä myöhemmin Norrvalla oli siirtyä jo kahden maalin johtoon, mutta laukaus suuntautui hieman takatolpan ohi. Tämän jälkeen ottelu tasaantui, mutta kumpikaan ei saanut aikaan kontrolloituja hyökkäyksiä. Reilun kahdenkymmenen minuutin pelin kohdalla Norrvallan maalivahdille sattui musta hetki, ja vastaantulo epäonnistui. Tilanteessa Kalle Kautto pääsi nostamaan pallon tyhjään maaliin. Maalin jälkeen kotijoukkue otti tapahtumat haltuunsa ja loi tilanteita vieraiden maalille. Kimmo Huisman siirsikin vaajakoskelaiset johtoon hienolla laukauksella alanurkkaan. Jakson lopulla FCV:n puolustukselle sattui virhe, ja Andrei Shyrobokov laittoi pallon maaliin läpiajon päätteeksi.

Toinen puoliaika oli sekavaa palloilua, sillä välillä kotijoukkue hyökkäsi hienosti ja välillä sekoilu puolustuksessa aiheutti pulmia. Vieraat siirtyivät kahden maalin johtoon hieman onnekkasti, kun Darjan Krstevskin laukaus muutti suuntaa vaajakoskelaispuolustuksesta. Kotijoukkue hyökkäsi rajusti, mutta tolppaa lähemmäksi maalia palloa ei saatu. Vieraat osoittivat kunnioitettavaa pelaamista ja taistelutahtoa, vaikka putoaminen on heidän osaltaan varmistunut. Ansaitut pisteet Norrvalla FF:lle.

Ottelupöytäkirja


FCV-Norrvalla FFFCV-Norrvalla FFFCV-Norrvalla FFFCV-Norrvalla FFFCV-Norrvalla FFFCV-Norrvalla FFFCV-Norrvalla FFFCV-Norrvalla FFFCV-Norrvalla FFFCV-Norrvalla FFFCV-Norrvalla FFFCV-Norrvalla FFFCV-Norrvalla FFFCV-Norrvalla FFFCV-Norrvalla FFFCV-Norrvalla FFFCV-Norrvalla FFFCV-Norrvalla FFFCV-Norrvalla FFFCV-Norrvalla FFFCV-Norrvalla FFFCV-Norrvalla FFIMG_9893FCV-Norrvalla FFFCV-Norrvalla FFFCV-Norrvalla FFFCV-Norrvalla FFFCV-Norrvalla FFFCV-Norrvalla FFFCV-Norrvalla FFFCV-Norrvalla FF
{multithumb}