Taistelemalla tasoihin

C-junnut joutuivat taistelemaan itsensä tasoihin

peli ei mennyt ihan käsikirjoituksen mukaan meidän olisi pitänyt hallita ja Parin vikistä mutta loppu tulema 4-4

Emme olleet tänään ihan hereillä vaikkakin aloitettiin maalinteko Maran huippu kääntövedolla ylänurkkaan 15 min kohdalla ja tästä pelin piti lähteä kulkemaan toisin kuitenkin kävi, maalin jälkeen höllättiin ja tuli ajatusta että peli on jo pelattu ja päästettiin Pari mukaan kuvioihin.

Ei mennyt kauan kun Pari alkoikin painostaa ja saivat monta hyvää paikkaa ja muutaman kulman mutta ei sisään, tämän jälkeen kuitenkin peli ailahteli päästä päähän ja ei sisään meilläkään vaikka paikkoja siunaantui ainakin kymmenen 😀

10 min ennen loppua Pari sai hyvän hyökkäyksen ja laidasta keskityksen josta kavensivat 1-1 ja näin mentiin tauolle tasa tilanteesta .

2 jaksolle tultiin uudella ilmeellä ja pelattiin niin kuin meidän pitäisi pelata ja se tuottikin tulosta ja Maran upea sijoitus taas ylänurkkaan vei meidät johtoon 2-1 ja nyt oli aika laittaa lisää kaasua peliin mutta ei päästettiin kaveri mukaan ja ei aikaakaan kun kaveri pääsi paitsiolta haiskahtavan tilanteen jälkeen nostamaan moken yli maaliin.

Tästä muutama minuutti Mara päätti tehdä hattutempun ja pisti verkot tötterölle parista kympistä ylänurkkaan ja tilanteeksi 3-2 taisi tulla kauden ylänurkka maalit tehtyä 😀

ja oliko nyt aika laittaa lisää kaasua ei vaan lopetettiin pelaaminen ja päästettiin kaveri kulman jälkitilanteesta tuikkaamaan tasoihin 3-3 ja kun tämä ei riittänyt niin päästettiin vielä Pari tekemään yhden joten tilanne 4-3 ja oltiin hölmistyneinä miten tässä näin pääsi käymään

tappio tilanne taisi tehdä hyvää koko joukkueelle ja siitä alkoikin 10 minuutin pommitus vastustajan päädyssä ja pelattiin sitä mitä osattiin mutta viimeistely kaipasi tehoja.

pelikello näytti 2 minuuttia jäljellä ja saatiin Jontun upeasti noususta ja keskityksestä hässäkkä maalille ja Petsku pääsi tuikkaamaan tyhjiin mutta jostain ilmestyi vastustajan moke ja ei sisään siitä ripari ja Teme Hartman ei enää epäonnistunut ja tasoitus vihdoin ja viimein.

Tästä on hyvä jatkaa kun vastaan tulee Junioricupin finaalissa Keupa lauantaina.

Sillä intesiteetti viimeisen kymmenen minuuttisen aikana oli mahtavaa ja siitä pitää jatkaa lauantaina.