Tärkeä voitto vaajakoskelaisille

Koko päivän vihmonut sade onneksi hieman laantui ennen ottelua, eikä joukkueiden tarvinnut pelata vesipalloa. Hankalat olosuhteet kyllä olivat, mutta eivät ratkaisseet peliä. Ottelun taso oli noussut sitten viime kohtaamisen Harjulla, ja pelissä oli aistittavissa selvästi paikalliskamppailuhenkeä. Ottelu näytti ratkeavan jo hyvissä ajoin, mutta vaajakoskelaiset saivat lopulta tehdä kaikkensa pisteiden eteen.

Ottelu käynnistyi tasaisissa merkeissä ja kamppailu keskikentän herruudesta oli tiukkaa. Viimein nähtiin ensimmäinen maali, kun vartin jälkeen Kimmo Huismanin vapaapotku tavoitti Mikko Kytölän pään. Mikko suisti pallon komeasti takakulmaan, mutta maalin jälkeen vieraat ottivat kentän haltuunsa. Vaajakoskelaiset puolustivat kurinalaisesti ja iskivät vaarallisesti vastaan. Jakson lopussa FCJ sai kovan painostuksen, mutta kotijoukkueen tiivis pelaaminen piti johtolukemat taukovihellykseen asti.

Toisen jakson alussa FCJ tuli kovalla asenteella, mutta se ei tuottanut kaivattua tulosta. Tunnin pelin jälkeen FCV pääsi nopeaan vastaiskuun, ja Jukka Kosonen syöksyi läpiajoon. FCJ:n Tarkko Savelalla oli tehtävissä ainoastaa takaapäin kaataminen, ja siitä seurauksena suora punainen kortti. Kaikkien yllätykseksi tilanteesta seurasi myös rangaistuspotku, jonka Tomi Karlstedt sijoitti varmasti maalin. Vain kaksi minuuttia myöhemmin Jukka Kosonen -show sai jatkoa, kun mies oli jälleen läpiajossa. FCJ-maalivahti arvioi tilanteen väärin ja Jukalla oli helppo työ viimeistellä 3-0 -osuma. Ottelu näytti ratkenneen, mutta mitä vielä! Kotijoukkueen löysä pelaaminen oli kostautua, ja yllätys yllätys Sukru Uzuner pääsi puskemaan pallon maaliin. Lisäajalla FCJ pääsi vielä kerran iskemään, kunnes kotijoukkue heräsi taistelemaan ja piti pisteet Vaajakoskella.

Ottelun hahmo, Jukka Kosonen

{multithumb}

Ottelupöytäkirja