Taas mennään!

FC Korsholm – FC Vaajakoski tänään keskiviikkona klo 19.00, Mustasaari, Vaasa

FCV:n kolmen ottelun viikko jatkuu tiukkaan tahtiin. Tänään bussi ohjataan kohti Pohjanmaata ja Vaasaa, ja jos hyvin käy, löytää bussikuski tien aina Mustasaareen saakka. Vastaan asettuu hieman erikoisesti nyt jo toisen kerran tällä kaudella FC Korsholm. Päivän kotijoukkuehan käväisi taannoin Vaajakoskella, jolloin FCV kykeni nihkeästä pelistä huolimatta kaapimaan pisteet Koskelle.

Korsholm ei ole onnistunut muutenkaan liioin lihottamaan pistepottiaan, sillä kyseistä saraketta täyttää vain numero yksi. Yhdellä pisteellä ansaitaan Kakkosen C-lohkossa luonnollisesti vain viimeinen sija, ja kun FCV pysyttelee peräti 16 pisteen ansiosta sarjan kakkosena, voidaan tästä päätellä asetelma illan otteluun. Vaajakoskelaiset käyvät kamppailuun siis suursuosikkeina, ja lähtökohtaisesti vain heikko asenne voisi aiheuttaa voiton karkaamisen.

—Asenteen täytyy olla oikea, sillä muuten ottelusta tulee hankala. Voittoa lähdetään hakemaan, päävalmentaja Pertti Kastarinen tyytyi kommentoimaan.

Mikäli tänään ottelu pystytään voittamaan, nousee FCV ainakin hetkellisesti sarjan kärkeen. Toki Vaajakoskella on tämän pelin jälkeen myös yksi ottelu enemmän pelattuna, kuin Santa Clausilla, joka pelaa puolestaan viikonloppuna kotiottelun Kiistoa vastaan.

Loukkaantuneet tänään: Dahir, Huisman, Kiiveri, Ihalainen.

FCV:n pelit jatkuvat jo sunnuntaina vierasottelulla FC YPAa vastaan.