Synkkää

FCV – FC Blackbird 1-1 (0-0)

fcvfcb-juttu

FCV:n heikot esitykset jatkuivat Vaajakosken keskiviikkoillassa. Jo alkuminuuteilla selvisi, ettei kotijoukkueen peli toimi läheskään parhaalla mahdollisella tavalla. Vierasjoukkue FC Blackbird hallitsi suurinta osaa ottelua, vaikkakin FCV pyöritti peliä ottelun alussa ja aivan lopussa. Ensimmäisellä puoliajalla ei juurikaan tilanteilla juhlittu, vaikkakin Birdit onnistuivat luomaan muutamia hyviä hyökkäyksiä. Myös kotijoukkueen Jouni Juntunen suoritti teräviä juoksuja vierailijoiden puolustuksen ytimeen, mutta ratkaisut jäivät tällä kertaa kovin vaisuiksi.

Vaajakoskelaisten avauspeli oli hyvin puutteellista pitkin ottelua, eikä nopeita hyökkäyksiä onnistuttu rakentamaan. Kärkimies Tomppa Karlstedtille ei saatu pelattua palloja lainkaan, ja näin myös maalit jäivät puuttumaan.

Blackbird hallitsi ottelun toista puoliaikaa lähes täysin, eikä FCV pystynyt ottamaan peliä haltuun. Kotijoukkueen puolustus nukahti hieman 59. minuutilla, ja vierailijoiden Jasin Abahassine viimeisteli johtomaalin todella hyvällä laukauksella suoraan alakulmaan.

Kotijoukkuetta edes takaiskumaali ei riittänyt herättämään, mutta Jere Keskisen kentälletulo toi edes hieman virtaa peliin. FCV loi satunnaisia hyviä hyökkäyksiä, ja runsaslukuinen kotiyleisö ehti vaatimaan myös rankkaria, jota ei kuitenkaan koskaan vihelletty. Myös hyvistä paikoista saadut vapaapotkut tuhlattiin järjestelmällisesti.

Lopussa FCV painosti rajusti kohti Antti-Jussi Karnion vartioimaa Blackbird-maalia, ja 90. minuutin kohdalla Tomppa Karlstedt onnistui vihdoin tuikkaamaan äärimmäisen tärkeän tasoitusmaalin. Myös lisämaaleihin oli hyviä paikkoja, mutta niitä ei onnistuttu hyödyntämään.

Pisteet jaettiin näin lukemin 1-1, mutta kotijoukkueen esityksellä ei välttämättä olisi ansaittu pistettäkään. Blackbird vei pisteet kauden keskinäisistä kohtaamisista 4-1, ja aivan ansaitusti, sillä FCV ei saanut kummassakaan ottelussa omaa peliään käyntiin.

FCV:n matka jatkuu sunnuntaina Kajaanissa Hakaa vastaan.

Lauantaina Jyväskylä pelataan JyPK:n naisten ykkösdivisoonaottelu JyPK – TJK klo 15.00 Hippoksen kentällä. Ottelussa tavoitellaan uutta yleisöennätystä. Lue lisätiedot täältä (klikkaa!)

{nomultithumb}