Käynnissä oleva pandemia vaikuttaa meistä jokaiseen. Urheiluseuroihin, yrityksiin, työnantajiin ja työntekijöihin.

FC Vaajakoski järjestää runsaasti toimintaa kouluissa, mm. lakisääteisiä iltapäiväkerhoja ja välituntiliikuntaa. Koulujen sulkeminen tarkoittaa merkittäviä taloudellisia haasteita ja pakottaa seuraa sopeuttamaan toimintaansa. Kevään ja alkukesän tapahtumien epävarmuus tuo runsaasti haasteita, vaikka ne tullaankin järjestämään ennemmin tai myöhemmin.

Koulujen sulkeminen sekä seurojen ja yritysten vaikeudet tuntuvat erityisesti lapsiperheissä.

Yhdessä Hope-yhdistyksen kanssa FCV tarjoaa sinulle mahdollisuuden auttaa! Lahjoitamme myytävien tuotteiden tuotosta osan Hopelle, joka ohjaa kerätyt varat täysimääräisinä alueen vähävaraisille perheille.

Tarjolla on tyylikkäitä seuratuotteita sekä Xampionin älypohjalliset! Myös Xampion on talkoissa mukana ja lahjoittaa Hopelle.

Tuotteissa ilmainen toimitus Jyväskylän alueella. Myös nouto mahdollinen erikseen sovittaessa. Lahjoitamme jokaisesta tilatusta tuotteesta 5-10€ Hope-yhdistykselle!

Hope toimii vapaaehtoisvoimin yhdessä yhteiseksi hyväksi. Teemme avullasi todeksi unelmaa siitä, että lapsilla olisi Suomessa tasa-arvoisemmat mahdollisuudet hyvään arkeen. Jaamme vähävaraisille ja kriisin kokeneille perheille konkreettisia vaate- ja tavaralahjoituksia, sekä lapsille ja nuorille harrastustukea ja vapaa-ajan elämyksiä.

FC Vaajakosken kanssa yhteistyöllä kerätyt varat käytetään täysmääräisesti Keski-Suomen vähävaraisten perheiden lasten harrastusten tukemiseen.

Teknistä materiaalia oleva t-paita. Miesten, naisten & lasten mallit. Punainen ja musta.

Naisten malli XS — 2XL
Miesten malli XS — 3XL
Lasten malli 100 — 160cm

25€

Lahjoitus Hopelle: 5€

Huppari, jonka mitoitus sopii sekä miehille että naisille. Nyt myös lasten malli! Resori helmassa ja hihansuissa. Hupussa kiristysnyöri, edessä tasku. Taskussa kuminauhapidike kännykälle/musiikkilaitteelle. Kauluksessa kiinnityslenkki ja taskun sisäpuolella aukko kuulokejohtoa varten.
Tumman harmaa.

Unisex XS — 3XL
Lasten malli 100 — 160cm

35€

Lahjoitus Hopelle: 5€

Snapback-lippis, brodeeraus edessä.

30€

Lahjoitus Hopelle: 5€

Kausikortti FC Vaajakosken edustusjoukkueen miesten Kakkosen kotiotteluihin. Kortilla näet kaikki 11 kotipeliä. Yhden ottelun hinta vain 3,5€!

39€

Lahjoitus Hopelle: 5€

Käytännöllinen tuubihuivi, venyvää materiaalia.

15€

Lahjoitus Hopelle: 5€

Xampion-älypohjalliset

Kotimaiset Xampion-älypohjalliset mahdollistavat dataohjautuvan harjoittelun kaiken tasoisille pelaajille. Nappiksiin sujautettavat Xampionit seuraavat pelaajan juoksunopeutta, kuljettua matkaa, tempoa, intensiteettitasoja, pallokosketuksia, kontaktin voimakkuutta sekä osumakohtaa ja kontaktin tyyppiä. Data siirtyy automaattisesti maksuttomaan mobiilisovellukseen.

129€ (sis. pk) KOODILLA HOPE
(norm. 139€ + pk)
Xampion.com/shop

Lahjoitus Hopelle: 10€
Xampion lahjoittaa lisäksi jokaisesta ostosta 5€ Hopelle.
Jokaisesta ostosta myös seuralle 10€.

Mikä on älypohjallinen? Katso maajoukkuepuolustaja Jere Urosen video!