Salibandy P-94 tapahtumia

 

Joukkue palkitsi pelaajiaan kauden

päätteeksi!

 

94-poikien joukkue on perinteisisti palkinnut joukkueen sellaisia pelaajia, joiden suoritukset ovat tukeneet joukkueen toimintaa joukkueena.

Palkitseminen on tapahtunut joukkueen omassa, pienimuotoisessa päätöstilaisuudessa munkkien, makeisten ja mehun kera. 

Tällä kaudella (2007-2008) palkittiin seuraavasti:

 

KEHITTYNEIN PELAAJA ( KAUDEN AIKANA )

Ossi Ahonen

KANNUSTAVIN / TSEMPPARI

Jere Kolkkava

 

KAUDEN JOKERI / POSITIIVISIN YLLÄTTÄJÄ

Miikka Peräkylä

AHKERIN HARJOITTELIJA

Eero Valkonen

HERRASMIESPELAAJA

Jesse Helminen

 

 

Salibandy P-94 ottelut ja turnaukset

Rahola, Tampere 10.3.2007

FCV – Gunners 10-6 (4-2,5-2,1-2)

Turnauksen lähtökohta ei ollut paras mahdollinen, viisi pelaajaa poissa ja outo kentän pinta. Poissaolojen takia pelattiin kahdella pakkiparilla ja hyökkäyksessä kuormitettiin tavallista enemmän Jeren kenttää. Eka erä oli tasainen, silti hyvin meidän hallussa. Toisessa erässä tehtiin maaleja hyvällä prosentilla ja Gunners jäi tuloksellisesti yllättävän paljon. Kolmanteen erään ei saatu enää kovinta sykettä päälle ja maaliero vähän supistui. Hyvä peli koko joukkueelta.

FCV:n pistemiehet: Samu Lappalainen 4+2, Jesse Helminen 3+2, Jani Siikki 2+1, Henri Nykopp 1+0, Jere Kolkkava 0+1, Jesse Taskinen 0+1

FCV – NoPS Haukat 13-0 (7-0,6-0)

Ennen peliä oli varma että voitolla ollaan varmasti karsinnassa loppuhuippariin pääsystä. Tieto tästä ei hetkauttanut poikia vaan lähdettiin ryminällä peliin eikä annettu NoPSille mitään mahdollisuutta.

Ottelu sai surkuhupaisan käänteen kun eka erän lopussa NoPSin toimihenkilö hermostui ja ajettiin kentältä 6-0 tilanteessa. Tällaista ei pitäisi junnupeleissä tapahtua! Toisen erän alussa vielä NoPSin pelaajakin ajettiin pihalle joten päästiin harjoittelemaan yv-peliä peräti 8 ja puoli minuuttia yhteen menoon! Saatiinhan siinä kuusi maalia tehtyä ja enempäänkin oli mahdollisuus. Lopulta peli keskeytettiin kahden erän jälkeen ylivoimaiseen voittoon. Pepe torjui kaikki viisi vetoa saaden molarin unelman eli nollapelin!

FCV:n pistemiehet: Samu Lappalainen 3+2, Jesse Helminen 3+1, Jere Kolkkava 2+1, Jesse Taskinen 2+0, Joel Vehviläinen 1+1, Nestori Väyrynen 1+1, Joona Åström 0+2, Petteri Holopainen 0+2, Huuko Oksanen 1+0, Jere Suontausta 0+1, Tuomas Manninen 0+1

YLÖJÄRVI 10.2.2007

FCV – SB JuJu 9-7 (2-2,4-2,3-3)

"Paikallisvastustaja" kohdattiin kolmannen kerran tällä kaudella. Alku näytti lupaavalta, neljä minuuttia ja 2-0 johto. Sen jälkeen ottelu tasoittui JuJun päästyä peliin mukaan. Missään vaiheessa ei oltu tappiolla ja vältettiin paniikki. Peli oli kauttaaltaan "tahmeaa" ja päästettiin liian helposti JuJu tekemään maaleja. Onneksi oma hyökkäys toimi ja saatiin tarvittava määrä tehtyjä osumia. Yleisöystävällinen maali-iloittelu!

FCV:n pistemiehet: Petteri Holopainen 2+1, Samu Lappalainen 1+2, Jesse Helminen 2+0, Jesse Taskinen 1+1, Jere Kolkkava 1+0, Joona Anttila 1+0, Eero Valkonen 1+0, Miikka Peräkylä 0+1, Jani Siikki 0+1

 

FCV – YPa 5-1 (2-1,2-0,1-0)

Tässä ottelussa meillä ei ollut mitään vaikeuksia pitää YPa kurissa.

Maali-iloittelua ei nyt nähty ja peli oli edelleen "tahmeaa". Parasta antia oli oman pään pitäminen ja vain yksi päästetty. Hyvä puolustus ja maalivahti Pepe!

Tämän päivän peleihin vaikutti selvästi lähes kaikkien pelaajien sairastelu viimeisen kahden viikon aikana. Jalka ei liikkunut normaalisti ja syöttöpeli oli ajoittain hukassa. Suht heikoista peleistä huolimatta kaksi voittoa ja siitä pitää olla ylpeä! Kuitenkaan ei ole syytä eikä varaa alkaa leijumaan, sarja on puolessavälissä…

FCV:n pistemiehet: Jesse Helminen 0+2, Jere Kolkkava 1+0, Petteri Holopainen 1+0, Miikka Peräkylä 1+0, Eero Valkonen 1+0, Santeri Ritoranta 1+0, Samu Lappalainen 0+1, Jesse Taskinen 0+1

VAAJAKOSKI 27.1.2007

HISTORIALLISET KAKSI VOITTOA!!

NoPS Haukat – FCV 5-10 (2-6,2-2,1-2)

Eka erä pelattiin todella hyvin ja käytettiin meidän parasta asetta eli nopeutta hyväksi. Syöttöpelikin toimi ja tulosta tuli. Vaikka kuinka jankattiin että jatketaan samaa peliä loppuun asti niin eka erään se kuitenkin jäi. Toinen ja kolmas erä pelattiin vastustajan pelin mukaisesti ja tulos oli sen mukainen eli tasainen. Mitään hätää meillä ei ollut pelin aikana mutta hieman turhaan annettiin NoPSin tulla peliin mukaan! Voittopisteet maistuivat kuitenkin hyvältä!

FCV:n pistemiehet: Samu Lappalainen 5+0, Jesse Taskinen 0+4, Jesse Helminen 1+2, Eero Valkonen 2+0, Jere Kolkkava 0+2, Eeli Viholainen 1+0, Santeri Ritoranta 1+0

Gunners – FCV 4-7 (1-1,2-3,1-3)

Ottelu alkoi sekavissa merkeissä kun jouduttiin laittamaan liivit päälle. Sattuneesta syystä harhasyöttöjä tuli punaisille jotka tällä kertaa olivatkin vastustajia. Eka erä näytti tahmealta mutta onneksi päästiin tauolle sentään tasalukemissa. Toisessa erässä jouduttiin vielä kaksi kertaa tappioasemaan mutta hienosti noustiin johtoon ennen viimeistä erää. Peli pysyi tasaisena loppuun asti ja pojilla pysyi hyvin pää kylmänä. Puolitoista minuuttia ennen loppua pieni onnenkantamoinen ratkaisi pelin. Ihan lopussa vielä kaunisteltiin voittolukemia varmuuden vuoksi.

Kotiturnauksessa tehtiin historiaa! Ensimmäistä kertaa voitettiin molemmat pelit, kolmas kausi menossa joten oli jo aikakin! Saatiin sekin "apina" harteilta ja jatkossa saattaa olla helpompi uusia temppu?!

FCV:n pistemiehet: Joel Leskinen 2+0, Jani Siikki 2+0, Petteri Holopainen 0+2, Samu Lappalainen 0+2, Santeri Ritoranta 1+0, Henri Nykopp 1+0, Eeli Viholainen 1+0, Jesse Taskinen 0+1, Eero Valkonen 0+1


Tampere Pirkka-halli 10.12.2006

SB JuJu – FCV 5-11 (2-4,1-2,2-5)

Tähän peliin lähdettiin ennakkosuosikkina ja teemana vauhtipelillä voittoon. Alku näyttikin hyvältä ja mentiin kolmen maalin johtoon.

Sitten vauhti loppui ja JuJu pääsi peliin mukaan kahdella osumalla. Peli oli koko ajan hallussa mutta turhaan pelattiin JuJun määräämässä tahdissa. Kolmanteen erään saatiin vauhtia lisää ja karattiin lopulta selvähköön voittoon. Voitosta huolimatta peli oli meiltä hieman uninen eikä parasta osaamista saatu esille.

FCV:n pistemiehet: Matti Korhonen 1+2, Jesse Helminen 1+2, Samu Lappalainen 2+0, Jere Suontausta 1+1, Petteri Holopainen 0+2, Jesse Taskinen 1+0, Huuko Oksanen 1+0, Santeri Ritoranta 1+0, Eero Valkonen 1+0, Joel Leskinen 1+0, Joel Vehviläinen 0+1, Jere Kolkkava 0+1, vastustajan oma maali

 

FCV – Classic Karelia 2-15 (2-4,0-7,0-4)

Juuri ennen tätä peliä KooVee varmisti niukalla voitolla ylemmän loppusarjan paikan ja meille tuli näin merkityksetön ottelu. Karelia tuli heti pelin alusta ryminällä eikä me päästy missään vaiheessa rytmiin mukaan. Eka erä kuitenkin päästiin tuloksellisesti suhteellisen pienillä luvuilla.

Toisen erän alussa päästettiin viisi maalia neljään minuuttiin ja peli oli selvä. Sen jälkeen pelailtiin ja Karelia teki vielä lisämaaleja. Suurin syy heikkoon esitykseen oli varmasti KooVeen voitto ja keskittyminen ei ollut kohillaan.

Tänään joukkue ei ollut parhaimmillaan ja muutenkin vielä liikaa ailahtelee peliesitykset. Odotetaan mielenkiinnolla ketä tulee vastaan jatkosarjassa..

FCV:n pistemiehet: Joona Åström 1+0, Samu Lappalainen 1+0, Huuko Oksanen 0+1, Jesse Helminen 0+1

Ylöjärvi 25.11.06

FCV – Koo-Vee 7-8 (4-3,1-3,2-2)

Ylöjärven turnaukseen lähdettiin ylempi loppusarja mielessä ja sitä kautta pakkovoitot molemmista peleistä.

KooVee peli oli erittäin tasainen lopputulosta myöten. Meillä ei taaskaan ollut tuurit kohdallaan ja nakutettiin turhan usein tolppia. KooVee sitävastoin sai kaksi onnekasta maalia.

Kolmannessa erässä noustiin kahden maalin takaa-ajosta tasoihin ja lähdettiin hakemaan voittomaalia. Peli pyörikin KooVeen alueella mutta maalia ei saatu aikaiseksi. Kertaalleen vastustaja sai pallon haltuunsa ja nopeasti kaksi vastaan yksi tilanteen ja siitä maalin viimeisellä minuutilla! Aivan loistavaa taistelua pojilta mutta pallo pyöri ikvästi nyt vastustajille, todella harmittava tappio.

FCV:n pistemiehet: Eero Valkonen 3+0, Joel Leskinen 3+0, Petteri Holopainen 0+2, Jesse Taskinen 0+2, Eeli Viholainen 1+0, Joonas Flyktman 0+1, Samu Lappalainen 0+1

YIlves – FCV 5-11 (3-6,0-2,2-3)

Ensimmäisen pelin lopun pettymyksestä toivuttiin hienosti tuntia myöhemmin alkaneeseen toiseen peliin YIlvestä vastaan. Edellisen kerran hävittiin vastustajlle selvästi "asennevamman" takia mutta nyt näytettiin oikeaa osaamista.

Ottelu oli heti alusta meidän hallussa ja pelattiin loppuun asti omaa peliä. Erittäin hyvää peliä molemmat ottelut ja parempaan päin ollaan ehdottomasti menossa!

Ottelun erikoisuus: alivoimalla tehtiin kaksi maalia ja päästettiin yksi kun maalien myötä innostuttiin liikaa hyökkäämään. Pepe pelasi tänään molemmat pelit maalissa.

FCV:n pistemiehet: Samu Lappalainen 3+1, Petteri Holopainen 1+2, Santeri Ritoranta 0+3, Jani Siikki 2+0, Jesse Taskinen 2+0, Jesse Helminen 0+2, Eero Valkonen 1+0,Jere Kolkkava 1+0, Joel Leskinen 1+0, Joel Vehviläinen 0+1, Nestori Väyrynen 0+1