Pukeilta ei herunut lahjoja

FC Santa Claus – FCV 3-0

FCV:n syysretki Rovaniemelle ei tuottanut tulosta pisteiden muodossa. Kotijoukkue FC Santa Claus voitti ottelun lukemin 3-0, ja varmisti näin Kakkosen C-lohkon voiton ja paikan ykkösdivisioonakarsinnoissa. Samalla FCV:n lopullinen sijoitus selveni entisestään, ja mikäli suurempia ihmeitä ei tapahdu, on vaajakoskelaisten sijoitus ensi viikonloppuna pelattavan viimeisen kierroksen jälkeen joko kahdeksas tai yhdeksäs. Viime kauden sijoitusta ei siis pystytä parantamaan, vaikka alkukausi olikin erittäin onnistunut.

FCV lähti Rovaniemelle mukanaan vain kaksi vaihtopelaajaa, joiden joukossa ei tällä kertaa ollut varamaalivahtia. Perjantaina maalissa pelannut Teemu Holopainen nappasi itselleen punaisen kortin kotijoukkueen hyökkääjän päästyä läpiajoon, joten toppari Aapo Autio laittoi hanskat käteen ja siirtyi pelaamaan vieläkin alemmas. Ottelua oli tässä vaiheessa takana 34 minuuttia, ja Santa johti jo kahdella maalilla. Autio selvisi maalinsuulla kuitenkin tilanteeseen nähden hyvin, sillä Santa teki enää vain yhden maalin. 3-0 -osuma nähtiin ottelun toisen puoliajan lopussa, kun Ville Ylipaavalniemi tuikkasi illan toisen maalinsa rangaistuspotkusta.

FCV:n päävalmentaja Pertti Kastarisen mukaan FCV pelasi ensimmäisellä jaksolla kohtalaisen hyvin, ja toisella jaksolla yllättävänkin hyvin tilanteeseen nähden. Vajaamiehisenä ja kenttäpelaaja maalissa vain yksi päästetty maali on hyvä suoritus, vaikka se ei välttämättä pitkällä kotimatkalla juurikaan lämmittänyt.

Ottelun pöytäkirja