Poikien U-19 maaottelu Vaajakoskella

FC Vaajakoski on saanut kunnian olla järjestävänä seurana 13.8. pelattavassa U-19 poikien Suomi – Ruotsi maaottelussa. Ottelu on osa kahden maaottelun sarjaa, joista toinen pelataan Harjulla 11.8. JJK:n isännöidessä. Maaottelu on sinänsä historiallinen, koska aiemmin ei Vaajakosken stadionilla ole pelattu maaottelua.

Maaottelut ovat maajoukkueiden valmistautumista syksyllä alkaviin EM-alkukarsintoihin, joissa Suomella on Sloveniassa pelattavissa otteluissa vastassaan Slovenia, Slovakia ja Englanti. Varmasti myös näillä hieman nuoremmilla pikku-huuhkajilla on palava halu toistaa alle 21-vuotiaiden saavutus, ja päästä EM-lopputurnaukseen. Ruotsi vastaavasti valmistautuu kotikarsintoihin, joissa vastaan asettuvat Georgia, Montenegro ja Ukraina.

Muutoinkin Kohina-viikko on seutukunnalla vilkas jalkapallollisesti, koska keskiviikkona 12.8. pelataan kiihkeän paikallisderbyn FCV – FCJ Blackbird toinen osa-ottelu myös Vaajakosken keskuskentällä ja kohina-lauantaina FCV:tä vastaan asettuu PK-37 Iisalmesta.

Toivotamme kaikki jalkapallosta kiinnostuneet seuraamaan maaottelua ja myös FCV: n kakkosen pelejä toivottavasti hienossa elokuisessa säässä. Tehdään tästä merkittävä tapahtuma Vaajakoskella tänä vuonna ja mahdollisesti myös jatkossa voimme järjestää maaotteluita hienolla stadionillamme.