PK-37 – FCV

FCV siirtää itsensä seuraavaksi Iisalmeen. Sunnuntaina klo 15.00 vastaan asettuu vahvaa kautta pelaava PK-37, joka majailee tällä hetkellä sarjataulukon neljännellä sijalla, neljä pistettä vaajakoskelaisia edellä. Viime aikoina FCV:n vire ei ole ollut kovinkaan hyvä, mutta sitäkin tasaisempi. Kolme edellistä ottelua on päättynyt samoihin 1-1 -lukemiin, joten sunnuntaina sopisikin sohia pallo muutaman kerran useammin vastustajan verkkoon. Toisaalta joukkueen rutiinitaso on ensimmäisistä Kakkosen kausista noussut, sillä nykyään myös heikolla suorituksella päästään yleensä vähintään tasatulokseen, kun taas aiemmin voittoon vaadittiin todella hyvä peliesitys.

Kotijoukkue PK-37 on pelannut kolmessa viimeisessä ottelussaan kaksi tasapeliä, ja ottanut yhden voiton. Vaajakoskella pelatussa, joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa FCV oli selvästi vahvempi, ottaen maukkaan 4-0 -voiton. Tuossa kamppailussa Tomppa Karlstedt dominoi kenttää viimeistellen kaikki neljä osumaa. FCV:n varmistettua sarjapaikkansa, voidaan loppukaudella jännittää edes sitä, että onnistuuko Tomppa tällä kertaa kaapimaan maalikuninkuuden nimiinsä. Viime kaudellakin kovasti kasseja latonut FC YPAn Dragan Pejic, on jälleen maalipörssin kärkipäässä, jakaen ykköspaikan Tompan kanssa. Kumpikin on osunut tällä kaudella seitsemäntoista kertaa.

FCV:ltä on sunnuntaina sivussa kaikki tämän kauden pitkäaikaispotilaat, sekä akillesjännettä poteva Jouni Juntunen ja Euroopan kiertueella oleva Aapo Autio.