PetPet-Reds 1-0 (0-0)

83min 1-0 Joel Kolu 

   Vaajakoskelaisten kesän viimeinen matkapeli suuntautui Petäjävedelle. Ennakkoasetelmat olivat ottelulle Reds:ä vastaan. Kesän aikaisemmat kolme ottelua hiekalla olivat tuoneet vain yhden pisteen, vielä kun maalivahti Marko Joutui iltavuoroon oli tilanne hankala, sillä ilman oikeaa maalivahtia oli yleensä tullut tappio. Eikä Reds tuottanut pettymystä kannattajilleen vaan haki ansaitun 1-0 tappion.

   Vaajakoskelaiset saapuivat Petäjävedelle 45 minuuttia ennen ottelun alkua tuoden rankkasateen mukanaan ja ei aikaakaan kun kenttä lainehti vedestä. Onneksi sade taukosi juuri ennen kamppailun alkua ja kalkkikärry pyyhkäisi uudet rajat tehokkaasti. Ottelu oli sekavaa palloilua jota kotijoukkue näennäiseti hallitsi johtuen Reds valmentajan laatimasta puollustavammasta taktiikasta. PetPet koetti pelata palloa maassa, mutta hyökkäykset pysähtyivät heti puolenkentän jälkeen. Reds taasen pelasi palloja pitkillä hyökkääjille saaden muutaman puolittaisen läpiajon, mutta pelaajien tekniikka ei riittänyt kesyttämään palloa. Ensimmäisen puolikkaan ainoa merkittävä tilanne oli Jeren saama punainen nahistelusta vastustajan kanssa.

   Tauolla pelaajien painostuksesta valmentaja suostui muuttamaan taktiikkaa ja sen piti tuoda lisäpotkua Reds hyökkäyksiin, vaan toisin kävi. PetPet sai keskikentän haltuunsa ja hyökkäykset vyöryivät keskeltä kohti Risen vartioimaa maalia. Ensimmäisellä puolikkaalla maalilla seisonut ja huutanut Rise joutui nyt tositoimiin kun Pet pelaaja pääsi läpiajoon, oikea-aikainen vastaantulo pelasti tilanteen. Hetken myöhemmin uusi läpiajo ja Risen tupla torjun piti Vaajakoskelaiset kiinni pisteessä. Ottelun ratkaisu syntyi kun keskialueella Save revittiin kumoon ja Pet pelaaja pääsi 20:een metriin ja laukoi pallon kohti takaylänurkkaa. Veto ei ollut kova, mutta Risen käsien kautta se sujahti maaliin. Jälleen Reds menetti pisteet maalivahti peliin.

   Kokonaisuutena ottelu oli huono johtuen osittain kentän kunnosta kiitos sateiden ja kentän pieni kokokin vaikeuttaa pelaamista. Vaajakoskelaiset ovat tottuneet liian hyvään Jyskässä ja pelaaminen hiekalla on tuskallisen vaikeaa. PetPet ansaitsi voittonsa, he liikuivat paremmin ja olivat kaikinpuolin innokkaampia.

   Menossa mukana: Rise, Jesse, Joni, Ana, Jaakko, Gibson, Save, Jonne, Henkka, Miska, Juuso, Qaisar, Janne(C), Jere