Peliraportit lauantain 31.01.09 peleistä

FCV – NUJU 10-3 (2-1,5-1,3-1)

Peli alkoi sähäkästi ja pallo kulki päästä päähän. Ajassa 7.16 painostus palkitaan ja Joel ”Juuveli” Vehviläinen laukoo pallon maaliin vaparikuvion päätteeksi Petteri Holopaisen syötöstä. Nuju tasoittaa pelin, mutta heti perään joukkueen kapteeni Santeri Peltonen laukoo pallon maaliin komealla vedolla Jesse Taskisen hyvän karvauksen jälkeen. Ensimmäiselle erätauolle mennään numeroissa 2-1.

Toinen erä on FCV:n täydellistä dominointia ja ajassa 17.51 Patrik ”Patu” Lindeman täräyttää verkot tötterölle Juri Tarnasen esityöstä. Ajassa 18.17 ottelu näkee voittomaalin kun Joel ”Jopi” Leskinen laukoo pallon maaliin hyvän nousun jälkeen Jere Kolkkavan syötöstä

Ensimmäinen jäähy tulee ajassa 19.44 FCV:lle, kun Jussi Näreaho komennetaan jäähyaitioon. Alivoima kestetään ja peli siirtyy taas Nujun päätyyn ja jo aikaisemmin maalin järjestänyt kaksikko Santeri Peltonen ja Jesse Taskinen tekevät sen taas, nyt Jesse syöttää vaparista Santerille jonka kierteinen veto uppoaa sinne mummon hillopurkin viereen. Heti maalin jälkeen Nuju ottaa jäähyn ja FCV:n ylivoima tuottaa tulosta, kun Ossi Ahonen tökkää pallon maaliin Jesse Helmisen syötöstä. Ja kaksikymmentä sekuntia myöhemmin Huuko Oksanen jättää JesseTaskiselle, jonka millin tarkka syöttö suoraan Jani Siikin lapaan, jolla on helppo työ siirtää FCV jo 7-1 johtoon. Nuju kaventaa, mutta se ei lannista FCV:tä.

Kolmas erä ja heti alkuun ajassa 32.32 Jani Siikki tekee illan toisen Jesse Taskisen syötöstä. Nuju kaventaa, mutta ottaa heti perään jäähyn ja jälleen FCV tekee ylivoimamaalin nyt Jesse Helminen tekee Jerzin passista. FCV kaunistelee vielä numeroita kun ajassa 43.40 Juri tekee, Patun syötöstä. Ottelu päättyy FCV:n 10-3 voittoon.

Pistemiehet: Jesse Taskinen 0+4, Jani Siikki 2+0, Santeri Peltonen 2+0, Jesse Helminen 1+1, Jere Kolkkava 0+2, Patrik Lindeman 1+1, Juri Tarnanen 1+1, Joel Vehviläinen 1+0, Petteri Holopainen 0+1, Joel Leskinen 0+1 ja Ossi Ahonen 1+0.