Paikalliskamppailu FCJ:lle

Ilmassa oli suuren urheilujuhlan tuntua, kun vähään aikaan jalkapallossa pelattiin paikalliskamppailu liiton sarjoissa. Jyväskylän jalkapallopyhättöön Harjulle saapui arviolta 400 henkilöä katsomaan auringon lisäksi kakkosen jalkapalloa. Ottelusta oli odotettavissa tiukka ja tulinen ja tiukka vääntö siitä tulikin, mutta tulisuus ei onneksi noussut liian suureksi. Ottelun ratkaisu syntyikin jo noin viiden minuutin kohdalla ja FCJ korjasi potin 1-0(1-0)

Blackbird lähti otteluun selvästi terävämmällä liikkeellä ja paine oli Vaajakoskelais maalilla. Maalia ei tarvinnut kauan odottaa, sillä FCJ pelaaja riisti pallon päädyssä, syötti takaviistoon Niko Leppäselle jonka laukaus epäonnistuneenakin lipui tolpan vierestä maaliin. Alun kovan Birdi rynnistyksen jälkeen peli hieman tasoittui ja Vaajakoskelaisetkin saivat omat paikkansa. Paras paikka tuli Jukka Kososelle jonka laukaus kuitenkin epäonnistui. Molemmilla oli omat paikkansa tehdä maalit, mutta tauolle siirryttiin 1-0 tilanteessa.

FCJ aloitti toisen jakson todella räväkästi ja muutamassa minuutissa he saivat luotua kaksi vaarallista maalipaikkaa, Vaajakoskelaiset kuitenkin selviytyivät ilman takaiskua. Vaihdotkaan eivät tuoneet tarvittavaa piristystä ja Blackbird sai kontrolloitua peliä. Lopussa FCV sai hieman painetta Birdi maalille ja Vesku Alhosella oli muutama komea laukaus jotka loistavasti pelannut Antti-Jussi Karnio torjui. Näin pisteet jäivät Jyväskylään tuloksella 1-0.

FC Vaajakoski: Matti Salkojärvi, Kerkko Huhtanen(55 Jarmo Leskinen), Jere Keskinen, Aapo Autio C, Janne Muurikainen, Vesa Alhonen, Arash Muridiyazd, Jukka Kosonen, Mikko Kytölä(38 Kimmo Huisman), Tomi Karlstedt, Saikou Jabang(67 Miika Kastarinen) + Jarkko Suonpää, Lauri Leskinen, Eemeli Vähäsöyrinki, aapo Kuortti

http://tulospalvelu.palloliitto.hs.prewise.com/print.asp?id=17848&ser=44