P95 piirisarjaa MuurY vastaan FCV 18/8

/
FCV

Voitokkaan Muurame Cupin jälkeen palasimme jo seuraavana iltana takaisin Muuramen tekonurmelle pelaamaan edellisenä päivänä cupissa kohtaamaamme Muuramen Yrityksen joukkuetta vastaan. Vaikka kyseessä oli myöhäinen ilta (20:30) niin tällä kertaa ilmojen haltija suosi peliämme erittäin lämpöisellä ja poutaisella elokuisella illalla.

FCV:llä peliin saatiin tällä kertaa varsin pieni 12 pojan ryhmä, josta vielä epäonneksemme Ronnie loukkasi jalkansa jo alkulämmittelyssä. Eli tämä peli pelattiin ilman vaihtomiehiä, no sehän tiesi valmennusjohdolle helppoa peliä ainakin vaihtojen osalta.

Peli alkoi mukavasti FCV:n merkeissä ja pojat saivat aikaiseksi muutamia maukkaita maalitilanteitakin, joista viimeistely ei vielä ottanut onnistuakseen ensimmäisellä puoliajalla.

Toinen puoliaika mentiin samaan malliin FCV:n poikien pelatessa viisaasti rauhallista peliä alakerran kautta rakentamalla, jolloin saatiin välillä myös hengähtää. Tässäkin erässä FCV sai rakennettua muutamia hienoja läpisyöttö pelejä, mutta ensimmäisen kerran tulosta saatiin aikaiseksi noin toisen erän puolivälissä kun Tero läpijuoksun päätteeksi teki maalin hiukan vastustajan puolustuksen avittaessa. Pelin jatkui loppua kohti hyvin samankaltaisena Muuramen saadessa myös hiukan enemmän pelistä kiinni. Tästä huolimatta Tero onnistui tekemään vielä kaksi hyvin samanlaista maalia jälleen läpiajoista. Näin peli päättyi numeroin 0-3 FCV:lle viisaasti, mutta ei välttämättä kovin kauniisti pelatun pelin jälkeen.  Hieno suoritus pojilta heti kovan viikonloppu rupeaman jälkeen.