OPA korjasi potin

OPA ei antanut vierailijoille pistettäkkään.

**Nyt myös video**

FCV joutui poistumaan aurinkoiselta Castrenilta tyhjin käsin, kun kotijoukkue FC OPA vei ottelun nimiinsä lukemin 2-0. Oululaiset hallitsivat avausjakson alkua hienokseltaan, mutta todellisille maalipaikoille he eivät päässeet. Myös vierailijat saivat otetta, ja OPA:n maalivahtiakin päästiin muutamaan otteeseen testaamaan. Tulosta ei kuitenkaan syntynyt kumpaankaan päähän, joten tauolle lähdettiin tilanteesta 0-0.

Toisen puoliskon alussa vaajakoskelaiset pystyivät luomaan hyviä hyökkäyksiä, mutta kotijoukkue pelasi riittävän kurinalaisesti. Ottelun ratkaisu nähtiin 55 minuutin kohdalla, kun FCV-päädyn painitilanteesta vihellettiin rangaistuspotku kotijoukkueelle. Joonas Sohlo sijoitti pallon maaliin ja vei OPA:n johtoon.

FCV painoi lopussa vimmatusti päälle, mutta pelivälinettä ei onnistuttu sutimaan maaliin asti. Viimeinen niitti vierailijoiden arkkuun iskettiin, kun OPAn Kalle Väisänen tykitti pallon komeasti maaliin. Tilannetta edelsi Kimmo Huismanin tulinen ylärimakuti, jonka jälkeen oululaiset pääsivät vastahyökkäykseen. Lopputulos oli näin siis 2-0, ja kotimatkalle jouduttiin lähtemään ilman pisteitä.

Vaajakosken riveissä debytoi teki nuori hyökkääjä Niko Kiiveri.

FCV:

Teemu Holopainen, Aapo Kuortti, Tuomo Janatuinen, Kerkko Huhtanen, Juha Veijonen, Niko Leppänen, Kimmo Huisman, Arash Muridiyazd (65. Jarmo Leskinen), Jouni Juntunen (46. Jere Keskinen), Jukka Kosonen (80. Niko Kiiveri), Tomi Karlstedt

Ei minuutteja: Jarkko Suonpää, Jussi Kuortti

Pöytäkirja

Videokooste