Nollakerholaisten kohtaaminen

FC Vaajakoski saa lauantaina vastaansa JBK:n Pietarsaaresta.

Molemmat joukkueet ovat aloittaneet kautensa kahdella tappiolla, joten ottelun tärkeys on molemmille suuri. Ottelu jouduttiin siirtämään Vaajakosken nurmelta Jyskän keinonurmelle, mutta se ei tuo peliin ongelmia ”ollaan harjoiteltu ja pelattu pelkästään keinonurmella, joten ratkaisu oli järkevä” valmentaja Pertti Kastarinen toteaa.

Vaajakoskelaisten ensimmäiset ottelut ovat olleet ennakkoon kovempia vastustajia vastaan ja molemmista otteluista on tullut niin sanottu kunniakas tappio. JBK on pelannut PK-37:aa vastaan vieraissa ja hiekalla pelattu peli päättyi Iisalmelaisten 2-1 voittoon. Toinen peli Pietarsaaressa ei ollut yhtä mairitteleva, sillä FC OPA haki pisteet luvuin 0-4. Ottelusta on varmasti tulossa tiukka ja tasainen vääntö, eikä yleisö jää kylmäksi.

FC Vaajakoski odottaa maalitykki Tomi Karlstedtin palaavan kentälle pitkän loukkaantumisen jäljiltä.”Tomppa on harjoitellut joukkueen mukana, mutta ei ole vielä pystynyt täysipainoiseen harjoitteluun, joten tilanne varmistunee loppuviikon harjoituksissa”valmentaja Risto Jussilainen kertoo.

Ottelu FC Vaajakoski- JBK lauantaina kello 16:00 Jyskän kenttä