Niukka voitto vaajakoskelaisille

Raskas kolmen ottelun viikko huipentui lauantain Pallokerho 37:n kohtaamisella. Vaajakoskella oli menossa kohinat, mutta katsomossa se ei valitettavasti näkynyt. 135 katsojaa näki kotijoukkueen niukan 1-0 voiton.

Vierailijat aloittivat ottelun räväkästi. Vaajakoskelaisten maalivahti Jarkko Suonpää piti kotijoukkuetta pystyssä, varsinkin loistavilla lähitorjunnoillaan. Hiljalleen kotijoukkuekin syttyi peliin ja otti kenttätapahtumat haltuunsa. Ensimmäisen jakson loppupuolilla kotijoukkue esitti hienon syöttökuvion, jonka päätteeksi Jukka Kosonen pääsi puolittaiseen läpiajoon, ja laittoi pallon hallitusti maaliin.

Toinen jakso käynnistyi iloisen palloilun merkeissä ja pallo liikkui nopeasti päästä päähän. Kotijoukkueella oli useampikin paikka ratkaista ottelu, mutta tällä kertaa ei osunut. Vierailijat eivät saaneet aikaan todellista loppukiriä, joten Vaajakoskelaiset saivat pidettyä maalinsa puhtaana, ja pisteet jäivät kotijoukkueelle.