MuurY vs. FCV P95 piirisarjan peli

/
FCV

12/6 oli vuorossa jälleen reissu Muurameen. Siellä pelattiin tällä kertaa tutulla kentällä tuttua vastustajaa eli Muuramen yrityksen poikia vastaan P95 piirisarjan peli.

Peli alkoi erittäin tasaisesti pelin enimmäkseen pyöriessä keskialueella ja molempien joukkueiden puolustusten pitäessä vastapuolen hyökkäys yritykset kurissa. Noin erän puolivälissä Muurame sai kuitenkin kohtuullisen vaarattoman näköisen tilanteen FCV:n kuudentoista rajalle, josta vastustaja pääsi sekavasta tilanteesta tuikkaamaan 1-0 johdon. Tämän johdon FCV sai kuitenkin tasoitettua juuri ennen taukovihellystä Teron tekemällä maalilla.

Toinen erä alkoikin sitten jo EM-kisojen tunnelmissa eli vesisateen yllättäessä. Liekö tämä sitten sopinut paremmin FCV:lle koska pelin painopiste siirtyi selkeästi enemmän vastustajan maalin puolelle. Terolla oli hyökkäyksessä huima päivä hänen tehdessään puhtaan hattutempun Muuramen maaliin. Toiseen maaliin loistavan esityön teki Risto ja 1-3 maaliin Tero sai loisto syötön Konstalta. Tämän jälkeen FCV:llä oli vielä pari paikkaa lisätä johtoaan, mutta sateinen keli teki tepposensa. Pelin viimeisillä minuuteilla Yrityksen harvoista hyökkäyksistä tuomari antoi Muuramelle rankaistuspotkun, jonka mentyä sisään pelin loppu numeroiksi jäi FCV:n voitoksi 2-3.