Loppusoitto

FCV – FC Kiisto lauantaina klo 15.00

Huonot harjoitusottelut, huikea alkukausi, heikompi keskikesä ja synkkä syksy. Vaiheikas kausi saa päätöksensä lauantaina, kun FCV kohtaa kauden viimeisessä ottelussa vaasalaisen FC Kiiston. Ottelussa ei ole kummempia panoksia, sillä FCV:n lopullinen sijoitus on jo selvillä. Raskaan kauden päättäisi silti jokainen punapaitainen pelaaja, sekä seuran parissa toimineet vapaaehtoiset mieluusti voittoon. Oikeastaan voittoakin tärkeämpää olisi nähdä hyvää taistelua ja loppuun asti pelaamista, jotta talvitauolle päästäisiin hyvillä mielin.
Vierasjoukkue Kiistolla on edelleen mahdollisuus parannella sijoitustaan, sillä viidennellä sijalla majaileva GBK on vain pisteen päässä. VIFK:lla on sen sijaan saumat pamauttaa päätöskierroksella paikallisvastustajansa ohi, mutta Kiistoa neljä pistettä perässä oleva FCV ei kykene enää ylemmäksi kirimään.
Kiisto ja FCV pelasivat jo kertaalleen tällä kaudella Vaasassa, ja tuolloin päädyttiin pistejakoon lukemin 1-1. FCV TV:n videokoosteesta ilmenneet pienet arviointivirheet tuomariston osalta puhuttivat ottelun jälkeen kovasti, mutta huomiota herätti myös lauantaina pelikiellossa olevan Kalle Kauton kaunis vaparimaali.
Kumpikin joukkue lähtee otteluun 3-0 -tappio niskassaan, mutta se lienee unohdettu jo kummassakin leirissä. Paineettomassa tilassa joukkueilta voisikin odottaa avointa ja viihdyttävää jalkapalloa, ja ainakin FCV:n osalta ottelussa tullaan näkemään hieman uusia kuvioita. B-junioreista nostettaneen muutama lupaava pelimies haistelemaan tunnelmaa, ja maalissa esiintyy legendaarinen Jarkko ”Suomu” Suonpää!
FCV:n kokoonpanosta ovat edelleen sivussa nimet Huisman, Kiiveri, Dahir, Savela sekä A. Kuortti. Korttitilien täytyttyä viimeisen pelin missaavat myös maalivahti Holopainen, Kautto sekä Juntunen. Pitkään sivussa ollut Miika Kastarinen pyritään parsimaan pelikuntoon.