Lapuan liike pysähtyy

Virkiä-FCV lauantaina klo 15.00

FC Vaajakoski matkaa lauantaina sarjajumbo Virkiän vieraaksi Lapualle. Vierasjoukkue voi matkata rennolla mielellä, sillä viime kierroksella varmistunut sarjapaikka antaa mahdollisuuden nauttia pelistä ilman suurempia paineita. Millään löysällä asenteella ei kuitenkaan lähdetä, sillä joukkue asetti tavoitteita loppukaudeksi: Tämän hetkinen sarja, 9 voittoa 2 tasapeliä ja 11 tappiota pitäisi kääntää niin, että voittoja olisi kauden päätteeksi enemmän kuin tappioita. Lisäksi maalieron tulisi olla selvästi plussalla.

Edellinen kohtaaminen Virkiän ja FCV:n välillä päättyi Vaajakoskella 4-2 kotivoittoon. Tällöin maalipuiden väliin osui, kuten yleensäkin, Tomi Karlstedt ja Jukka Kosonen kahdesti. Myös Eemeli Vähäsöyrinki tuikkasi kuulan kertaalleen verkon perukoille.

Edelleen muutamia loukkaantuneita

Vaajakoskelaiset kärsivät tällä hetkellä loukkaantumisista ja muista poissaoloista, joten Lapualle tuskin matkaa täyttä listallista pelaajia. Mikko Kytölä on poissa vielä tämän pelin, samoin sotimistaitoja kertaamaan lähtenyt Kerkko Huhtanen. Jere Keskisen ja Lauri Leskisen nilkkavaivat kyseenalaistaa heidän pelaamisen. Miika Kastarinen on kuitenkin tervehtynyt ja pystyy pelaamaan.