Kososen maalit liikaa Virkiälle

Kaunis sunnuntainen auringonpaiste ja loistavassa kunnossa oleva nurmikenttä antoivat ottelulle hyvät lähtökohdat. Valitettavasti ottelun taso ei noussut aivan niin hyväksi kuin olosuhteet olisivat antaneet toivoa. Tärkein kuitenkin saavutettiin ja kolme pistettä jäivät Vaajakosklelle numeroin 4-2.

Ottelu lähti käyntiin kotijoukkueen komennossa ja ensimmäinen maali nähtiin jo ottelun 12:sta minuutilla kun kulman jälkitilanteesta Eemeli Vähäsöyrinki pääsi ampumaan vastapalloon kuudentoista rajoilta. Veto painui vastustamattomasti verkkoon 1-0. Maalin jälkeen tilanne tasoittui ja vieraatkin saivat omat paikkansa, mutta Matti Salkojärvi esitti urheiluruudusta tuttuja torjuntoja. Kotijoukkueella oli myös omat tilanteensa lisätä johtoaan. Oikealla laidalla loistavasti pelannut Aapo Kuortti ei vain onnistunut ratkaisevalla hetkellä. Reilun puolentunnin pelin jälkeen Vaajakoskelaiset lisäsivät johtoaan, kun Kerkko Huhtasen keskitys pomppi Tomi Karlstedtille, Tompan terävä kääntyminen ja laukaus maaliin 2-0.

Toinen jakso käynnistyi verkkaisesti pallotellen ja Virkiä pääsi peliin mukaan. Reilun tunnin pelin jälkeen Tuomo Käsäkoski onnistuu survomaan pallon maaliin hieman omituisen hässäkän päätteeksi 2-1. Maalin jälkeen kotijoukkue herää uudelleen peliin ja vaihdosta tulleet Jukka Kosonen ja Miika Kastarinen aiheuttavat päänvaivaa Virkiä puolustiksessa. Ajassa 73 min. Vesa Alhosen kova keskitys tavoittaa Jukan joka siirtää pallon läheltä maaliin 3-1. Maalin jälkeen FCV jälleen hieman uinahtaa ja virkiä iskee 3 minuuttia myöhemmin kavennuksen, vaihdosta kentälle tullut Samuli Mäenpää siirtää tilanteeksi 3-2. Ottelun ratkaisu tulee 80:nen minuutin kohdalla, kun jälleen Alhonen Kosonen akseli toimii. Veskun hieno syöttö linjan taakse ja Jukka taiteilee illan toisensa ja voittonumerot 4-2.

FC Vaajakoski: Matti Salkojärvi, Kerkko Huhtanen, Janne Muurikainen, Aapo Autio(C), Jere Keskinen, Kimmo Huisman, Mikko Kytölä, Aapo Kuortti(Miika Kastarinen 54), Eemeli Vähäsöyrinki(Jukka Kosonen 54), Vesa-Matti Alhonen, Tomi Kalstedt(Juha Korhonen 76) + Jarkko Suonpää, Ville Antila, Arash Muridiyazd, Saikou Jabang

Veikkauspisteet, raadissa Timo Hiltunen ja Hemi Sivonen: 3 Jukka Kosonen FCV, 2 Vesa Alhonen FCV, Tuomo Käsäkoski Virkiä.

Ottelupöytäkirja