Korsholm tiputti FCV:n maanpinnalle

FC Korsholm – FC Vaajakoski 3-0 (1-0)

Kotijoukkue FC Korsholm tuli otteluun aivan eri asenteella, kuin mitä joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa Vaajakoskella nähtiin. Otteet olivat agressiivisempia, ja he myös halusivat palloa vierailijoita enemmän.

Ottelu oli yleisesti ottaen tasaista, mutta Korsholm vei kaksinkamppailut nimiinsä, ja kotijoukkueen tekeminen oli muutenkin FCV:tä terävämpää. Ottelun 35. minuutilla Males Lombo onnistui maalinteossa, ja vei näin joukkueensa johtoon.

Toisella puoliajalla FCV sai painostettua, mutta palloa ei kuitenkaan onnistuttu toimittamaan maaliin asti. Korsholmin tiivis puolustus piti verkkonsa puhtaana koko ottelun, ja näin FCV jäi täysin maaleitta. Vierasjoukkueella oli runsaasti jopa avopaikkojakin, mutta tänään oli yksi niistä päivistä, kun mikään ei kertakaikkiaan onnistu. Jukka Kosonen laukoi kertaalleen tolppaan, ja Tomi Karlstedtillakin oli paikkansa.

Vaajakoskelaiset nostivat lopussa ryhmäänsä kohti vastustajan maalia, ja kolmen puolustajan alakerta kostautuikin ottelun lopussa. Kotijoukkue pääsi hyökkäämään, ja Korsholmin Darjan Krstevski kasvatti johdon jo lukemiin 2-0, kun ottelua oli pelattu 77 minuuttia. Sama mies pääsi viimeistelemään toistamiseen juuri ennen varsinaisen peliajan umpeutumista.

Korsholm vaihtoi päävalmentajaansa kesäkuun alussa, ja näemmä se onkin tuottanut tulosta. Kauden avausvoitto saavutettiin vain kymmenen päivää vaihdoksen jälkeen.

Tällaista on jalkapallo, ja yllätyksiä tapahtuu. Se kai tässä lopulta niin hienoa onkin?

Pöytäkirja

FCV TV:n videokooste nähtävillä perjantai-aamuna.

FCV:n urakka jatkuu sunnuntaina klo 19 Ylivieskassa ottelulla FC YPAa vastaan. Pysykää kanavalla.