Keskuskentällä lauantaina: FCV – FC Korsholm

Lauantaina 22.5 Vaajakoskella klo 16.00

Kauniisti vihertävällä keskuskentällä pelataan lauantaina alkaen kello 16.00, kun yksi lohkon kolmesta vaasalaisjoukkueesta, FC Korsholm saapuu vieraaksi. Korsholm on kyennyt hankkimaan kolmesta pelaamastaan ottelusta vain yhden tasapelipisteen, joten kotijoukkue lähtee hienoisena ennakkosuosikkina kamppailuun. Löysäilyn varaa ei tunnetusti ole tippaakaan, kuten alkukauden harjoitusottelut alempien sarjatasojen joukkueita vastaan osoittivat.

Korsholm nousi edelliskauden päätteksi II-divisioonaan, eikä sen riveistä löydy kuin 3-4 Kakkosessa aiemmin esiintynyttä pelaajaa. Pääosa pelaajarungosta koostuu ulkomaalaistaustaisista pelaajista, joilla ei kokemusta ylemmistä sarjoista juurikaan ole. Vaasalaiset lähtevät kuitenkin haastamaan FCV:tä, ja 0-0 -tulos tekisikin vierasjoukkueen tyytyväiseksi. Sarjapaikan uusimista Korsholm pitää kovana tavoitteenaan, sillä lohkojen kolme viimeistä joukkuetta putoaa syksyllä suoraan, ja heikoin 11. sijoittunut joukkue karsii tippumista vastaan.

Kotijoukkue pelasi viikko sitten Vaasassa Kiistoa vastaan 1-1 -tasapelin, ja on näin neljällä pisteellään sarjassa kuudentena. Suuria muutoksia kokoonpanoon ei ole luvassa, sillä viime pelin missanneen Kimmo Huismanin pelikunto on edelleen arvoitus. Simo Ihalaisen jalka ei kestä vielä pelaamista, ja Muhammad Dahirin nivusesta löytynyt repeämä pitää marokkolaisen sivussa useita viikkoja.

Vaajakosken keskuskentän olosuhteet ovat todella hyvällä mallilla. Ruoho vihertää, ja puitteitakin on paranneltu kevään mittaan. Lauantaiksi on luvattu aurinkoista keliä, joten FCV toivoo yleisön löytävän tiensä katsomoon, kuten myös lauantaina avattavaan Karjalabaariin. Tervetuloa!

Liput 5e. Seuran jäsenet ilmaiseksi sisään.