Kesäarpajaiset Palautus 15.6. mennessä

Kesäarpajaisten myyntilistat on laitettu jakoon. Tarkemmat ohjeet tässä:

Kesäarpajaislistat jaetaan sitä mukaan kun pelaajat ilmestyvät harjoituksiin tai peleihin. Jokaisessa listassa on 20 arpaa. Yhden arvan hinta on 2 euroa. Jokaiselle on yksi oma nimetty lista.

Kaikkien arpojen myyntipakkoa ei ole, mutta mitä enemmän niitä saa myytyä, sitä enemmän on varoja varustehankintoihin. Myyntiä täytyy jokaisen ainakin yrittää.

Arpojen tuotoilla ostetaan pelisukkia ja loput käytetään – niin paljon kuin rahoista riittää – uusien pitkähihaisten pelipaitojen hankintaan. 

HUOM! Myös vanhemmat voivat pyytää jojolta omia listoja, joita he voivat viedä esimerkiksi työpaikalleen, jos jokunen euro kannatukseen löytyisi. Vanhemmat eivät hoida poikien listojen myyntiä vaan pojat itse.

 —–

OHJEET

 

  1. Arpoja ei ole tarkoitus myydä yksinomaan vanhemmille ja isovanhemmille, vaan ennen kaikkea muille. 
  2. Varatkaa aikaa ilta tai pari, jolloin yksin tai mielellään 2–3 ryhmässä kuljette omalla asuinalueella tai muulla sopivalla etäisyydellä olevalla alueella myymässä arpoja.
  3. Paras asuste arpojen myyntiin on joukkueen verryttelyasu tai vaihtoehtoisesti punainen pelipaita.
  4. Esitelkää itsenne ja kertokaa mistä seurasta ja joukkueesta olette.
  5. Kertokaa, että arpojen tuotto käytetään joukkueen pelivarusteiden hankintaan.
  6. Yksi arpa maksaa kaksi euroa 2. Kannattaa varata muuta euro mukaan vaihtorahaksi.
  7. Palkintoina on kaksi Minimanin lahjakorttia, joiden arvo on 50 euroa.
  8. Antakaa arvan ostajan itse kirjoittaa nimensä ja yhteystietonsa arvontalomakkeeseen. Sanokaa, että kirjoittavat nimensä selkeästi ja jos mahdollista yhteystietoihin kirjoittavat puhelinnumeronsa. Muistakaa siis ottaa kuulakärkikynä mukaan.
  9. Muistakaa kiittää ja kertokaa, että arvonta suoritetaan 18.6., ja sen jälkeen voittajille ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti. Voittajien tiedot julkaistaan myös näillä joukkueen nettisivuilla. (www.fcvaajakoski.com, joukkue Dn-pojat 96)
  10. Palauttakaa arvontalistat, joista olette pitäneet hyvää huolta (ei rypistyneitä tai likaisia listoja) saamissanne muovikuorissa myyntitulojen kanssa valmentajille tai joukkueenjohtajille 15.6. mennessä.
Iloisella ilmeellä ja kohteliaalla käytöksellä saa yleensä arpalistan myytyä muutamassa tunnissa täyteen. Muistakaa, että kaikki rahat käytetään suoraan teidän hyväksenne.