Karjalabaari ja aitiot avataan lauantaina

Tule, näe ja koe!

FC Vaajakosken ottelutapahtumaa pyritään kehittämään jatkuvasti. Lauantaina ottelussa FC Korsholmia vastaan korkataan Karjalabaari -nimellä toimiva ravintola katsomon yläosassa. Baari sijoittuu täysin sisätiloihin, ja aiemmin selostamona toimineet ikkunalliset ”aitiot” ovat myöskin avoinna Karjalabaarin asiakkaille. Aitioista on erinomainen näkyvyys kentälle, joten ottelua voi seurata nyt virvokkeiden kera sisätiloista. Baarissa on saatavilla myös purtavaa. Tällaisia olosuhteita ei kovin usein Kakkosen peleistä löydä!

FCV:n ottelutapahtumaa on vietävä eteenpäin, ja kun meillä oli mahdollisuus tällaisen palvelun tarjoamiseen, tartumme siihen ehdottomasti. Kotiottelut ovat päätuotteemme, joten sen täytyy olla kunnossa, kommentoi FC Vaajakosken puheenjohtaja Tomppa Vainio.

Myös kioskipalveluita on kehitetty, ja Vaajakosken keskuskentän olosuhteet ovat parantuneet muutoinkin entisestään. Areena alkaa muistuttamaan entistä enemmän kunnon jalkapallopyhättöä! Saksanmaalla suoritettujen tutkimusten perusteella tapahtumaa lähdettiin kehittämään, eikä aikomus ole suinkaan pysähtyä vielä. Tarjolla on sekä bratwurstia että olutta, kuin myös paikallisia herkkuja Pandan makeisten muodossa. Tule siis näkemään ja kokemaan viihdyttävä jalkapallotapahtuma heti lauantaina, kun vastaan saapuu FC Korsholm.

Ottelu alkaa kello 16. Ravintola aukeaa puoli tuntia ennen ottelun alkua, ja sulkeutuu puoli tuntia ottelun päättymisen jälkeen.