Kaikesta huolimatta, kolme pistettä.

FCV piti pisteet Vaajakoskella lukemin 2-0.

Ottelu ei tarjonnut yleisölle juurikaan pelillisiä hienouksia, mutta sää sen sijaan oli mitä parhain. Vaikka FCV pystyikin tekemään tarvittavat maalit, ei sen peli ollut silti missään vaiheessa kovinkaan laadukasta. Helpoissakin syötöissä oli vaikeuksia, ja avauspeli tökki. Turhia pallonmenetyksiä ja harhasyöttöjä nähtiin aivan liikaa.

Ottelun 18. peliminuutilla FC Vaajakoski pääsi antamaan kulmapotkun, jonka jälkihässäkästä toppari Aapo Autio onnistui tuikkaamaan pelivälineen maaliin. Myös Korsholmilla oli muutamia maalipaikkoja, mutta täysosumaa he eivät saaneet aikaan. FCV:llä oli hyvät saumat suurinumeroiseen voittoon, mutta viimeistely yskähteli pahasti. Toinen maali saatiin kuitenkin aikaiseksi, kun vierasjoukkueen puolustus jäätyi, ja Jussi Kuortti tarjoili pallon Tomi Karlstedtille, joka otti maalin edessä pallon haltuunsa, ja teki viimein kauden avausmaalinsa. 68. minuutilla syntyneen 2-0 -osuman jälkeen ei lisämaaleja nähty, vaikka muutama kohtalaisen vaarallinen tilanne vierailijoiden maalille saatiinkin.

FCV ei pystynyt parantamaan peliään edellisestä ottelusta, jossa peli kulki varsin mallikkaasti. Tänään nähty esitys riitti kuitenkin tällä kertaa voittoon, mutta kovin usein tällaisella pelillä ei pisteitä vietäisi. Toisaalta on hyvin positiivista, että myös hieman heikommalla esityksellä otteluita pystytään voittamaan, ja tästäkin voidaan lähteä parantamaan jo pelkästään sillä, että syöttöpeliin keskitytään ja haetaan syöttöpaikkoja entistä aktiivisemmin. Vierasjoukkue ei juurikaan kyennyt tekemään peliä, eikä tämän ottelun perusteella voitane luvata Korsholmille kovinkaan helppoa kautta.

Ottelutapahtuma itsessään oli toivottavasti myös yleisön mielestä parantunut, mutta totta kai voisi toivoa aina hieman enemmän sakkia katsomoon. Kerralla ei voi saada kaikkea, joten kehitys jatkuu, hiljalleen.

FCV TV:n videokooste

Kuvia ottelusta

Seuraava kotiottelu ensi sunnuntaina, vastassa silloin PK-37 Iisalmesta.

Huomenna sen sijaan pelataan Vaajakosken stadionilla Veikkausliigan ottelu JJK – FC Honka. Pukeudu FCV:n seura-asusteeseen ja pääset ilmaiseksi sisään.