Jyskis II turnaus 18/5 2008

Jo perinteiseksi muodostunut toisen kerran järjestetty 98 syntyneiden tyttöjen Jyskis turnaus järjestettiin erittäin talvisissa olosuhteissa Jyskän tekonurmella sunnuntaina 18 toukokuuta !!!.

Turnaukseen osallistuivat järjestävän seuran eli FCV:n lisäksi PaRi Palokasta, MuurY Muuramesta, JyPK Jyväskylästä kahdella joukkueella Minnit ja Iinekset sekä kaukaisin vieras SiPS Siilinjärveltä myös kahdella joukkueella Siilit ja Kissat.

Turnaus saatiin vietyä erittäin hienosti läpi huolimatta luonnonvoimien vastustuksesta.Ensimmäinen työ talkooväellä oli kahvioteltan pystytyksen lisäksi kentän rajojen etsiminen tuumasen lumipeitteen alta. Kun kahvit ja makkarat oli saatu lämpöiseksi ja rajatkin etsittyä niin saatiin varsinaiset pelitkin käyntiin.

Pelit pelattiin 7×7 peleinä, peliaikana 2*12 min. Jokaiselle joukkueelle tuli turnausohjelman mukaan neljä peliä. Pelit etenivät suuren urheilujuhlan tunnelmissa ja kaikki pelaajattaret osoittivat reilun pelin henkeä pelaamalla hyvätasoista ja runsas maalista tyttöjunnu futista.

Ja toki pelien päätyttyä ennen kotimatkaa kaikille pelaajattarille jaettiin osallistumis diplomit ja mitalit.

Kiitos kaikille turnaukseen osallistuneille joukkueille, joukkueiden kannustajille, pelinohjaajille ja talkooväelle onnistuneesta turnauksesta ja palataan samalle kentälle jo perinteisesti kolmannen kerran ensikin vuonna.

FCV T98 KIITTÄÄ

KLO KENTTÄ 1 KENTTÄ 2
9.00 FCV – PARI 1 – 4 JYPK/IINES – MUURY 1 – 4
9.30 PARI – JYPK/IINES 2 – 1 JYPK/MINNIT – FCV 4 – 3
10.00 MUURY – SIPS/SIILIT 1 – 0 SIPS/KISSAT – JYPK/MINNIT 2 – 0
10.30 FCV – MUURY 2 – 7 PARI – SIPS/KISSAT 1 – 2
PUOLEN TUNNIN TAUKO
11.30 JYPK/IINES- SIPS/SIILIT 1 – 0 FCV – SIPS KISSAT 1 – 3
12.00 MUURY – JYPK/MINNIT 7 – 0 SIPS/SIILIT- PARI 1 – 1
12.30 JYPK/MINNIT – SIPS/SIILIT 1 – 2 SIPS/KISSAT – JYPK/IINES 2 – 1