Huki-FCV

FCV vietti pieksäjäisiä Huhtasuolla

FC Vaajakosken edustusmiehistö palasi kesätauolta tositoimiin kellistäen Huhtasuolla pelatussa ottelussa isäntäjoukkue Hukin lukemin 0-8.

Ensimmäistä maalia ei tarvinnut kovinkaan kauaa odotella. Muutaman kohdistuslaukauksen jälkeen sihti saatiin kohdalleen ja Harri Jauhiainen siirsi FCV:n varmasti johtoon maalinedustalta. Tämän jälkeen Huki alkoi vastoin ennakko-odotuksia painamaan peliä vierailijoiden päätyyn ja saikin muutaman hyvän tekopaikan. Paras avopaikka siunaantui Huki-hyökkääjälle, joka kuitenkin sijoitti pallon hallitusti takakulman ohi viidestä metristä.

Pienen suvantovaiheen jälkeen FCV pääsi taas peliin mukaan. Tilanteita syntyi tasaiseen tahtiin, jonka seurauksena Pasi Paakki ja Tomi Karlstedt siirsivät FCV:n turvalliseen 3-0 taukojohtoon.

Heti toisen puoliajan alussa ”man of the match” Jarmo Leskinen pamautti suoraan aloituksesta pallon vastustajan maaliin ja lukemiksi 4-0. Hukin maalivahdin toimintaa/ajatuksia tuona kyseisenä hetkenä voi itse kukin ainoastaan arvailla. Leskinen sinetöi toisen puoliajan aikana myös hattutempun viimeistelemällä kaksi kertaa maalinedushässäkän jälkeen.

Valitettavasti yhden maalintekijän henkilöllisyys jäi arvoitukseksi, mutta hänelle kaikki kunnia suorituksestaan. Ottelun viimeisen maalin iski vastustajan verkkoon Ville Santala ja mainion keskityksen tarjoili Matti Suoniemi.

FCV:n nettitoimitus antaa Hukille täyden tunnustuksen yritteliäästä pelityylistä, jossa ei sen kummemmin estelty vastustajan hyökkäyksiä sumppupuolustuksella. Lisäksi erikoismaininnan ansaitsevat Hukin Kimmo Huismanin kaukovedot, joita nähtiin useita.