Huima kaatui Äänekoskella — Neljästä pelistä kolme voittoa

FCV:n edustusjoukkue jatkoi pelejään keskiviikkoiltana Äänekoskella Huiman vieraana. Edellisistä peleistä oli hankittu kahden voiton lisäksi maaliton tasapeli Warkaus JK:ta vastaan. 0-0 -tasapeli olikin melkoinen harvinaisuus, sillä edellisestä maalittomasta ottelusta oli kulunut tasan 13 vuotta, 10 kuukautta ja 9 päivää. 10.7.2003 pelattu ottelu JIPPOa vastaan oli seuran historioitsijan muistiinpanojen mukaan edellinen FC Vaajakosken pelaama maaliton jalkapallo-ottelu.

Äänekoskella FCV hallitsi keskiviikkoillan ottelua alusta loppuun, mutta siitä huolimatta Huima onnistui menemään ensimmäisellä puoliajalla johtoon. Mehmet Hatipoglun täydellinen kaukolaukaus leijaili yli maalilla pelanneen Jarkko Suonpään, kun kellossa oli 35 minuuttia. Vierasjoukkue jatkoi hyökkäyksiään takaiskusta huolimatta ja juuri ennen taukoa saatiin myös tuloksia. Toni Järvinen pelasi Peetu Lintiselle lyhyen kulman, Lintinen leikkasi rangaistusalueen rajalla sisään päin ja laukoi pallon täysin vastustamattomasti riman kautta sisään.

Toisella jaksolla pelin kuva pysyi samanlaisena, FCV:n vyöryttäessä hyökkäyksiään jatkuvasti. Viimeisen laukaisupaikan rakentelussa oli ongelmia ja voittomaalia saatiin odotella aina 83. peliminuutille saakka. Bahaa Al-Faywz hankki rangaistusalueen sivustalta vapaapotkun, keskitti sen itse ja Arjan Goljahanpoor puski kenenkään estelemättä pallon takatolpalta sisään.