Hikinen iltapuhde 6/8

6/8 tuli pojille hikinen iltapuhde kun olisi pitänyt olla kahdessa paikassa yhtä aikaa. Onneksi kuitenkin saatiin niin paljon ryhmää hereille, jotta osa pojista pääsi Huhtasuon nurmelle pelaamaan P94 sarjan peliä JyPK -93 tyttöjä vastaan ja myös toiseen rutistukseen eli Pihtiputaan 7×7 peli-iltaankin riitti vielä poikia.

Pihtiputaan osalta joudumme tyytymään pelkkiin lopputuloksiin ja maalintekijöhin, mutta onneksi meillä oli Seppo agentti paikalla Huhtasuolla ja hänen raporttinsa saamme luettua tuosta alapuolelta.

7×7 Peli-ilta

HPP-FCV 0-2, maalintekijöinä Konsta ja Sampo 

FCV – TUISKU 1-1 , maalintekijänä Konsta

P94 Piirisarja JyPK93 – FCV

Otteluraportti JyPK 93 tytöt vastaan FCV 94 pojat Huhtasuon nurmella 6.8. Poikajoukkueessamme oli enemmistö 8/14 vuosimallia 95. Ensimmäinen puoliaika meni poikien herätellessä itseään pelifiiliksiin ja tarkkaillessa tyttöjen sinänsä tyylikästä peliä. Herätys ilmeisesti tuli, kun tytöt siirtyivät maalin johtoon, näin mentiin puoliajalle. Toisella puoli- ajalla tahti muuttui. Harjoiteltuaan läheltä piti tilanteita Tero vei loppuun asti eli maaliin ainakin kaksi. Lisäksi syntyi maaleja hyökkäyksen jälkitilanteesta – Joona tarkkana ja varsinainen yllättäjän oli Tino, joka puolen kentän tuntumasta laukoi vapaapotkun aivan eri tavalla kuin valmentaja opasti – maaliin… Tosin maalivahdin löysähköllä otteella edesautettiin tätä. Oma puolustuksemme oli vahvana ja Ronnie torjui pätevästi. Ilman kirjanpitoa ottelun tulos siis meille n. 1-5. (Joku maalintekijä saattoi unohtua, sorry jos niin.)