GBK visiteeraa Vaajakoskella

FCV vs. GBK Vaajakoskella torstaina klo 18.00

FCV säilyttänee sarjapaikkansa hyvin suurella todennäköisyydellä, mutta kolmen parhaan joukkoon on edelleen hyvät mahdollisuudet. Torstainen vastustaja, perinteikäs GBK Kokkolasta, on tällä hetkellä FCV:n kanssa tasapisteissä, kun kummallakin on kerättynä 31 pistettä kahdestakymmenestä ottelusta. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen tällä kaudella oli hyvinkin erikoinen ottelu, jonka vaajakoskelaiset lopulta onnistuivat kaikesta huolimatta voittamaan. Erotuomarin innostuttua, ottelussa nähtiin peräti kolme rangaistuspotkua, ja yhteensä kahdeksan maalia. Torstaina ottelun tuomitseva Jouni Aapajärvi pysynee kuitenkin toivottavasti viileämpänä, ja vaajakoskelaisyleisö näkee reilun, tiukan ja viihdyttävän ottelun.

Viime aikojen kotiottelut ovat sujuneet FCV:ltä kohtalaisen heikosti, ja puhdas kotisaldokin ehdittiin jo tahrimaan. Loppukauden otteluissa pelataan lähinnä vain kunniasta ja paremmista sijoituksista, sillä kumpikaan joukkue ei tule yltämään nousukarsintoihin, eikä putoamisestakaan ole vaaraa. Vierasjoukkue GBK on kuitenkin ollut tuloksellisesti FCV:tä paremmassa vireessä, sillä joukkue huristelee kolmen ottelun voittoputkessa. FCV:llä on takana kolmesta edellisestä ottelusta kaksi tasapeliä ja tappio, joten nyt olisikin aika palata jälleen voittojen tielle.

Loukkaantumistilanne ei ole muuttunut sitten viime ottelun, mutta joukkueen kapteeni ja puolustuksen johtaja, Aapo Autio on Euroopan kiertueella, eikä näin ollen pelaa torstaina.