Futsal 94 ja 95 7.2.2009

Rankka futsal päivä aloitettiin Leppäveden liikuntahallilla P95 osuudella jo ani varhain aamulla pelillä turnauksen järjestänyttä Leppää vastaan. Pelin alussa pojilla oli vielä hiukka heräämis vaikeuksia ja vastustaja sai aluksi pari paikkaa maalin tekoon. Sen jälkeen alkoikin varsinainen FCV:n ilotulitus. Ensimmäisen puoliajan jälkeen peli oli 5-0 ja päätösnumeroiksi pojat saivatkin sitten mätettyä peräti 11-0. 1-0 Risto, 2-0 Jomppa, 3-0 Jomppa / Risto, 4-0 Ronnie / Jomppa, 5-0 Jomppa / Risto, 6-0 Ronnie / Oskari, 7-0 oskari, 8-0 oskari / Sampo, 9-0 Eetu / Sampo, 10-0 Eetu / Sampo ja 11-0 Jomppa / Jiri.

Toinen peli Leppävedellä olikin sitten JIlves Orangea vastaan. Pelin ensimmäinen erä oli FCV:n pojilta esimerkillistä pallon siirtely ja upeiden kuvioiden rakentelua. Jomppa jatkoikin sitten aamun pelin lämpöisillä tekemällä kaksi ensimmäistä maalia FCV:lle joista toiseen osuman syötön tarjoili jälleen Sampo. FCV:n kolmannen maalin syötti jälleen päivän syöttökone sampo ja Edu viimeisteli komean osuman ensimmäisen puoliajan päätteeksi joka päättyi numeroihin 1-3 FCV:lle. Toisessa erässä oranssit vastustajamme pääsivät paremmin kiinni pelin juonesta ja saivat tasoitettua pelin 3-3 johon peli sitten loppuvihellyksessä jäikin.

Tämän jälkeen suurin osa porukasta suoritti siirtymän Muuramen kulttuurikeskukselle jossa nautittiin vielä lisää futsal-palloa P94 sarjan merkeissä. Muuramessa ensimmäisenä vastaan asettui JJK / selectin yhdistelmä. Peli alkoi vaihtelevasti molemmin puolin jossa vastustaja aloitti maalin teon. Tämän jälkeen alkoi taas FCV:n punakone jauhamaan ja päivän kruunaamaton maalikuningas Jomppa jatkoi verkkojen heiluttelua kaksi kertaa Tinon ja Juhanan syötöstä. Toiseen erään lähdettiin FCV:n niukassa 2-1 johdossa. Toisella jaksolla syntyi runsaasti hyviä maalinteko tilanteita molemmile joukkueille, mutta valitettavasti vastustaja sai näistä tilanteista yhden hyödynnettyä ja näin tasoitettua pelin lopputuloksen 2-2.

Päivän viimeiseen peliin Blackbirds valkoista vastaan tulikin sitten jo ehkä hiukka väsynyt FCV:n porukka, mutta peli kuitenkin alkoi hienosti Riston 0-1 maalilla. Sen jälkeen pelin painopiste siirtyi selvästi FCV:n puolustamaan päätyyn ja ensimmäinen puoliaika päätettiinkin lukemiin 4-1. Toisessa erässä vastustaja onnistui vielä kolmesti maalinteossa, mutta Oskarin hieno maali jätti loppunumeroiksi tästä taistelusta 7-2. Kokonaisuudessa siis hieno futsal päivä FCV:n pojille.