FCV:n riveistä jalkapallon Suomen mestareita

FCV:n edustusjoukkueen valmennusryhmään kuuluva Jari Valkonen, ja pienten tyttöjen valmentaja Timo Kauppinen ovat jalkapallon tuoreita Suomen mestareita.

Jyvässeudulta koottu Blue Eyes Teamin ikämiesten joukkue teki historiaa ja voitti viime viikonloppuna yli 40 -vuotiaiden jalkapallon Suomen mestaruuden. Valkonen ja Kauppinen kuuluivat joukkueen vakiokalustoon ja he olivat keskeisessä asemassa tittelin saavuttamisessa.

Ensimmäistä kertaa jalkapallomestaruuspokaali matkasi Jyväskylään ja näin musta aukko Keski-Suomen jalkapalloilussa sai ainakin kultaisen reunuksen.

Lopputurnaukseen oli karsittu 16 parasta joukkuetta ympäri Suomea ja Blue Eyes Team pelasi puhtaan turnauksen häviämättä yhtään kuudesta ottelustaan. Matkan varrella tippui osin entisistä maajoukkue- ja liigatason pelaajista koostuneita joukkueita niin Helsingistä, Tampereelta, Kuopiosta kuin Lahdestakin. Jyväskyläläisten voitto ratkesi finaalin päätyttyä tasan lopulta tiukassa rangaistuspotkukilpailussa Pohjanmaalta ja Kokkolasta kotoisin olevaa No Starsia vastaan.