FCV:n Cup taival jäi lyhyeksi

FC Vaajakosken haaveet europeleistä loppuivat lyhyeen. Kolmosessa pelaava BET katkaisi matkan jo ensimetreillä, kun Blue Eyes Team eteni jatkoon maalein 3-2 (3-1).

Ottelun alku ei luvannut kovinkaan vauhdikasta iltaa, vaikkakin Vaajakoski teki avausmaalin jo viiden minuutin kohdalla. Vastahyökkäyksen päätteeksi Mohammad Dahir pääsi läpiajoon ja nosti pallon maaliin. Tämän jälkeen Punaisten pelaaminen loppui täysin ja BET pääsi hallitsemaan ottelua. BET iskikin kulmapotkusta tilanteen tasoihin, Otto Piili toimitti pallon ohi Teemu Holopaisen. BET siirtyi johtoon vastahyökkäyksen päätteksi, kun Jiri Kelonen juoksi vasemmalta läpi ja sijoitti pallon takanurkkaan 2-1. BET jatkoi vahvaa hyökkäämistä ja Vaajakoski oli haluton taistelemaan. Ville Väisäsen komea laukaus upposi ylänurkkaan siirtäen tilanteen jo lukemiin 3-1. Tämä oli myös taukotilanne.

Toinen jakso toi hieman lohtua Vaajakoskelle, kun Jukka Kosonen laittoi pallon maaliin nopean hyökkäyksen päätteeksi. Lopussa Vaajakoski painoi ankarasti kohti Blue Eyes Teamin maalia, mutta isolla sydämellä puolustanut kotijoukkue selvisi ilman takaiskua. Näin BET jatkaa Cupissa ja Vaajakosken keskittyminen sarjaan alkaa.

FC Vaajakoski: Teemu Holopainen, Janne Muurikainen (c), Jarmo Leskinen, Tarkko Savela (Jere Keskinen 46), Kerkko Huhtanen, Niko Leppänen, Juha Veijonen, Aapo Kuortti (Arash Muridiyazd 46), Muhammad Dahir (Simo Ihalainen 63), Jukka Kosonen, Tomi Karlstedt

Vaihto: Jouni Juntunen