FCV vei paikallisväännön

FCV voitti 2-0

Vehkalammella käytiin JJK-MIFK esiottelun jälkeen taistelua Keski-Suomen herruudesta. Kotijoukkueena isännöi FC Jyväskylä ja vieraaksi saapui FC Vaajakoski. Ottelusta odotettiin tiukkaa taistelua ja tasaista vääntöä, mutta sitä se ei tarjonnut. Vaajakoskelaiset hallitsivat ottelua ja loivat useita vaarallisia paikkoja. Maalit kuitenkin syntyivät Blackbird maalivahdin suosiollisella avustuksella ja ottelu päättyi 0-2(0-2).

Ottelu käynnistyi heti Vajakoskelaisten komennossa ja FC Jyväskylän oli vaikea päästä omalta-alueelta pois. Jo ottelun 5 minuutin kohdalla Vaajakoskelaiset loivat ensimmäisen tilanteen, kun Vesku Alhonen keskitti vasemmalta. Pallo leijaili Eemeli Vähäsöyringille joka pudotti Tomppa Karlstedtille, tämä pelasi seinän takaisin Eemelille jonka laukaus painui hieman ohi. 10 minuutin kohdalla Tomppa heitti ristipallon vasemmalta Veskulle. FCJ maalille hankittu Arttu Ojala haparoi pahasti ja lahjoitti pallon Veskulle, tällä oli helppotyö laittaa pallo tyhjiin 0-1. 15 minuutin kohdalla Kerkko Huhtasen sivuraja heitto vitosen kulmalle, josta Kimmo Huisman suisti päällä maalin takanurkkaan 0-2. Noin 15 minuuttia myöhemmin Kimmolle avautui tilaisuus koittaa laukaisua keskeltä, mutta 30 metristä lähtenyt kuti leijaili yli maalin. 43 minuutilla pirteästi pelannut Vesku pommitti oikealta putoavan lehden kohti takanurkkaa, mutta hieman ohi. Vaajakoskelaiset hallitsivat ottelua selvästi ja Blackbird jaloissa rupesi jo painamaan.

Toinen jakso käynnistyi samoissa merkeissä ja kolmen minuutin pelin jälkeen Arash Muridiayz Haastoi komeasti ja purjehti kohti maalia, valitettavasti laukaus vain epäonnistui. 55 min Jukka Kosonen pelasi itsensä oikealta läpi, mutta nyt Arttu Ojala esitti hienon jalkatorjunnan. 58 minuuttia. Jukka–> Juha Korhonen, Eemeli–>Aapo Kuortti. Tunnin pelin jälkeen Vesku heitti oikealta pystypallon FCJ puolustuslinjan taakse jonne Tomppa juoksi, Tompan jatko vain painui maalin ohi. 70 minuutilla FCJ saa ottelun parhaan ja oikeastaan ainoan paikkansa, kun maalinedushässäkästä tulee laukaisupaikka 12 metristä, mutta Jarkko Suonpää esittää hienon refleksi torjunnan. 73 minuuttia Arash–>Eliel Uronen. 75 min. Tomppa–>Ville Antila. 76 min. Kulman jälkitilanteesta pääse Eliel laukomaan vapaasti 15 metristä, mutta laukaus nousee liian korkealle. Loppuaika on löysähköä palloilua ja näin Keski-Suomen kakkosen harjoituskauden herruus menee Vajakoskelle 0-2.

FC Vaajakoski: Jarkko Suonpää, Simon Walker, Juha-Matti Häkkinen, Aapo Autio(C), Kerkko Huhtanen, Vesa-Matti Alhonen, Aras Muridiayz, Kimmo Huisman, Eemeli Vähäsöyrinki, Tomi Karlstedt, Jukka Kosonen, Ville Antila, Juha Korhonen, Eliel Uronen, Aapo Kuortti, Teemu Holopainen, Lauri Leskinen, Jari Valkonen