FCV:n taistelu ei riittänyt

FC Vaajakosken historiallinen kahden ottelun voittoputki ei saanut jatkoa, sillä sarjakärki Oulun pallo oli vahvempi luvuin 0-3(0-1). Oululaiset jatkavat näin puhtaalla pelillä eteenpäin.

Ensimmäinen jakso käynnistyi tasaisissa merkeissä, eivätkä Vaajakoskelaiset kumarrelleet sarjakärkeä. Hiljalleen kuitenkin Oululaiset saivat peliä haltuunsa ja vyöryttivät kohti FCV maalia. Vaajakoskelaiset iskivät kuitenkin nopeasti vastaan ja ajoittain horjuttivatkin OPA:n puolustusta. FC OPA siirtyi johtoon ajassa 40. Maalinedushässäkän päätteeksi Vesa Järvitalo laukoi taululle 0-1. Näissä numeroissa siirryttiin tauolle.

Toisella jaksolla FCV koitti lisätä liikkuvuutta, mutta Oululaiset pysyivät hyvin mukana. Tomi Karlstedtilla oli loistava tilaisuus tasoitukseen, mutta pusku jäi hieman liian heppoiseksi. OPA:n toinen maali syntyi Vaajakoskelaisten kovasti protestoidessa tilannetta paitsioksi, mutta tuomaristo oli eri mieltä. Maalin viimeisteli Mamadou Konate. Oululaiset iskivät vielä kerran, kun Konaten laukaus upposi maaliin. Ottelun loppu oli molemmilta rauhallista pelailua, sillä kotijoukkue ei saanut enään kiriä aikaiseksi.

FC Vaajakoski: Matti Salkojärvi, Kerkko Huhtanen, Jere Keskinen, Aapo Autio (C), Janne Muurikainen, Vesku Alhonen, Eemeli Vähäsöyrinki(68 Mikko Kytölä), Kimmo Huisman, Simo Ihalainen(75 Arash Muriyazd), Tomi Karlstedt, Saikou Jabang(80 Miika Kastarinen) + Matti Koskela, Jarmo Leskinen, Juha Korhonen, Aapo Kuortti

FC OPA: Jani Luukkanen, Harri Saarela, Olli Laukkanen(86 Ville Lindgren), Juha-Matti Huovinen(Leonardo Mochetto), Vesa Järvilehto, Titi Essomba, Janne Mahlakaarto, Janne Kauppila(86 Toni Kuusirati), Sami Hyvärinen, Ville Väisänen, Mamadou Konate + Joonas Sohlo, Joni Kauppila, Janne Yrjönheikki, Mikko Mäkäräinen

0-1 Järvilehto 0-2 Konate 0-3 Konate

Varoitus: Karlstedt FCV

Veikkauspisteet: 1. Konate OPA 2. Essombo OPA 3. Keskinen FCV

Raadissa: Pekka Lohi, Paul Taylor